Псевдо мениджърка искала 3000 евро на месец от Хасан и Ибрахим

16.07.2015 / 10:14 4

Псевдо мениджърка иска 3000 евро на месец, за да представлява Хасан и Ибрахим. Дора Пенева Вилчек е платила 2500 долара такса за участие в конкурса „Американ протеже”. Бащата на двамата талантливи музиканти - Дениз Игнатов, пък не смята да й ги връща.

Това обяви той пред bTV.„Една българка от полски паспорт иска да стане мениджър, бих казал псевдо, на Хасан и Ибрахим. Иска по 3000 евро на месец. Става въпрос за Дора Пенева Вилчек. Искам да й кажа, че нищо не й дължа. Нищо не съм взел от нея. Даже не съм я виждал. Говорили сме по скайп, но не съм й виждал лицето. Тя казва, че живее в Ница. Обеща, че ще дойде в САЩ, но не го направи. Каза, че ще дойде в 
Русия, но и там не дойде. Иска 15 000 евро за пет месеца и щяла да им става мениджър. Нямаме договор с нея. Една стотинка не сме получили. Ако има документ, че ни е дала пари, да го покаже”, каза Дениз Игнатов, пише блиц.. . 

След това по телефона се включи Дора Пенева Вилчек, за да обясни от своята гледна точка как стоят нещата. 

„От февруари работя за каузата на близнаците. В имейл съм написала условията, като изрично съм заявила, че за година съм съгласна да бъда безплатен мениджър. Истината е, че без мен нямаше да имат участие в конкурса „Америка протеже”. В хода на кореспонденцията ни стана така, че можеше да се изпусна срокът за плащане за участие в конкурса. Аз платих таксата, която е в размер на 2500 долара. Става въпрос за участието им в категорията за млади таланти и те всичко ми прехвърлиха. Платих веднага парите чрез пейпал и имам документи”, обясни Дора Вличек. 

Бащата на Хасан и Ибрахим призна, че тя е платила, но веднага каза, че за участието им премиерът Борисов е отпуснал 20 000 долара и той е готов веднага да й върне парите.

„Нямам договор с нея, че тя като даде пари после трябва да й ги връщаме. Тя искаше да помага и помогна. Какъв е проблемът”, учуди се Дениз Игнатов. 

„Нямам възможност да бъде в позицията на спонсор на децата, но когато платих парите, казах на баща им, че ще ги кредитирам. А после, когато намерим спонсори, ще си върна парите. Четири месеца нонстоп съм работила, за да могат да участват. Аз обаче не съм финансов спонсор. Подходих така към тях, защото нямам деца, а Хасан и Ибрахим са чаровни, трудолюбиви и страхотни деца”, каза още живеещата в Ница българка.

Тя добави, че именно баща им е снимал в „Карнеги хол” и имало други българи, които могат да потвърдят това, защото го прикривали. 

Както БЛИЦ вече съобщи, след участието на близнаците се прокрадна слух, че те може да бъдат дисквалифицирани от конкурса и да им бъде отнета наградата, защото тяхното изпълнение е качено в сайт за видеосподеляне. 

„Не съм снимал, защото това изрично беше забранено от организаторите”, категоричен бе бащата и нападна Дора Вилчек, че се опитва да се добере до парите - 20 000 долара, които даде премиерът Бойко Борисов за Хасан и Ибрахим. 

„Готов съм да дам отчет на премиера за всяка стотинка от тези пари, които отпусна, къде и за какво са похарчени. Една част от тях са на разположение в сметката. Готов съм да й върна парите за таксата, но не виждам защо да го правя. Решила да ги даде. Искала да помага и помогнала. Какъв е проблемът?”, попита още Дениз. 

Той добави, че не смята да връща пари на хора, които не познава. „Принципно съм готов да й върна парите. Тя обаче самата не се поява на сцената, а праща друг човек да му дам парите. Как да им дам парите на непознат”, каза още бащата. 

Дора Вилчек обаче го контрира, че след като е непозната, защо са й дали нотариално пълномощно за цялото семейство. „Имам пълномощно, за да търся добро училище за Хасан и Ибрахим. Не е добре, че децата свирят събота и неделя по сватби”, каза жената. 

Денис Игнатов призна накрая, че води децата да свирят по сватби събота и неделя. „Тя не е специалист, за да ми каже кое е най-добро за тях. Най-добрите български музиканти са узрели по сватбите. Теодосий Спасов, Ибряма и т.н. И те са свирили по сватби. Това е опит”, завърши бащата на Хасан и Ибрахим


Коментари
Коментирай чрез Facebook
13
0
Az (преди 4 години)
Рейтинг: 338 | Одобрение: 88
Алчен селски смешник! Ще кара две малолетни деца да го издържат! Нещастник!!!
10
0
ivan ivanov (преди 4 години)
Рейтинг: 523 | Одобрение: 93
Ne znam zashto, no ne ti viarvam Deniz.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама