Психолог определи хулиганите на паметника на Съединението като „пораснали деца”

28.11.2022 / 17:13 4

кадри Нова телевизия

Редактор: Веселин Златков

Все повече родители търсят психолози заради порасналите си деца и заявяват, че не могат да направят нищо, за да им повлияят положително, това коментира психологът Александра Петрова в „Пресечна точка” по Нова телевизия. Проблемът е липсата на авторитети и индивидуализмът, който се развива още в ученическа възраст. Никой вече не си дава домашното на съученик да го препише, този пример даде Петрова.

Тя определи арестуваните младежи, качили джиповете си на паметника на Съединението в Пловдив, като пример за такива пораснали деца. „Заради липсата на авторитети няма спрямо кого да се доказват и затова правят живота си интересен по абсурден начин”, коментира психоложката.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 54440 | Одобрение: 17430
Пораснали боклуци.Не,деца.
1
1
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 26146 | Одобрение: 6511
Начи, първо това не са джипове. Второ, в прекрасната ни страна има бол баири за катерене и още повече дерета за напредналите. Но важното тук е, защо вече никой не дава домашното си на съученик да го препише, ей тва е поантата на статията. Ще медитирам върху това.
8
5
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Какви пораснали деца?!? Това са си гамени, олицетворение на деградацията. Утайката на обществото които живеят с мисълта, че може да си правят каквото поизкат. Закърмени с мисълта, че демокрация е равнозначно на анархия. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
4
0
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 92341 | Одобрение: 1066
Пораснали лайна!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама