Психолог разкости движенията на Борисов и разкри голяма тайна

21.07.2019 / 13:09 5

Какво подсказват жестовете в политиката отвъд думите? Най-важните събития през месеца коментира криминалният психолог Росен Йорданов.

Сред тях е и арестът на предполагаемия извършител на хакерската атака срещу НАП – 20-годишният Кристиян Бойков.


В „Тази сутрин” по bTV работодателите на младия мъж и адвокатът му защитиха Бойков и отрекоха твърденията на прокуратурата, че именно той стои зад теча на данни, пише Блиц.

В началото на юли се проведе и среща на футболните босове с премиера Бойко Борисов. Срещата беше детайлно наблюдавана от анализатори.

„Това са хора, които би трябвало да говорят с факти. Обърнете внимание, че те не говорят с факти – те не говорят с конкретни ИТ понятия, примери, които да докажат, че това, което се твърди от прокуратурата, не е вярно. Те по-скоро играят ролята на криминалисти”, коментира Йорданов.

По думите му работодателите на Кристиян са по-скоро загрижени за репутацията на фирмата и определено не са сигурни в това, което твърдят.

Срещата за честен футбол

„Поведението на представителя на „Лудогорец” е твърде суховато и е делово комуникиране с премиера. Божков подходи уверено, Ганчев с уважение. Прави впечатление, че Ганчев не седна фронтално, а леко в страни. Двамата прокурор и демонстрират лека незаинтересованост”, посочи Йорданов.

Ръчното управление на премиера Бойко Борисов

Широко обсъждано в социалните мрежи стана и видеото на премиера Бойко Борисов, който управлява катер. Според психолога Йорданов посланието е ясно – министър-председателя демонстрира умения, с които казва на аудиторията, че може да се справи сам с всичко.

Създава усещане за неформалност, топлота и близост до народа. Според психолога Йорданов обаче с тази тактика не бива да се прекалява:

„Бих посъветвал премиера просто да не пресолява манджата, защото може би така ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Тя не очаква омнипотентно лидерство, а посредническо – очевидно премиерът се опитва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно управление”За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 54669 | Одобрение: 17459
Какво упправление,че не разбрах?Омнипотентно.Какво значи това?Знете ли,като сте го написали?Или преписали?
18
3
ХМ (преди 4 години)
Рейтинг: 44 | Одобрение: 4
А КЪДЕ ТОЧНО Е РАЗКОСТВАНЕТО....
20
5
варна варна (преди 4 години)
Рейтинг: 555 | Одобрение: 90
Ами той отдавна я е загубил!!!
23
18
ДИВАКА (преди 4 години)
Рейтинг: 24299 | Одобрение: 4004
ТОВА РАЗКОСТЯВАНЕ МИ ПРИЛИЧА НА ПОДМАЗВАНЕ..А КОЛКОТО ДО ШРЕК..ТОЙ ОТДАВНА Е МИНАЛ НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ..КОНЦИТЕ МУ ГИ ДЪРПАТ РЪЧНО И ОТВЪД ОКЕАНА..НА РЪЧНО Е..:devil:ИзплезванеНинджа

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама