Психолог за банковата служителка, която прати пари на мъж, който не е виждала: Общуването в мрежата е достатъчно реално

29.11.2019 / 08:19 4

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Общуването в социалните мрежи вече е достатъчно реално, за да се смята за сериозна връзка. Това коментира в студиото на bTV криминалният психолог проф. Калин Гайдаров по темата с банковата служителка от Варна, която присвои около 1 млн. лева и изпращала парите на мъж, който познава само виртуално.

Ако не си част от ясна социална среда, общуването в интернет може да стане много сериозно, добави психологът. Той обаче не изключи възможността въпросният виртуален любовник да е измислена личност. Проф. Гайдаров изтъкна и още два елемента в нашумелия случай. "Парите са изкушение за много хора", каза той и обясни, че може да се е получило смесване в съзнанието на служителката кое е нейно, кое е на банката. Трети важен въпрос е как присвояването се продължило за период от 3 години, без никой да разбере за това. Една банка трябва да има механизми да се справи с това. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Sand (преди 4 години)
Рейтинг: 13861 | Одобрение: 4696
Този специалист ,що ни каже колко пари опъна от Инвест Банк да ни налива лимонада в гъза ? То май това е държавна политика , винаги има виновен , ама не и банката , тя е свеенна крава ? Що така , я да чуем ,ама надали . Дто викаше Ботьо Ботев , ебал съм ги в гъза жертвите ,че това не е убиецът ,нали съм го разкрил . Криминалист много кадърен , хахахахах! 
6
1
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 48392 | Одобрение: 16067
И аз се замислих за това.Нещо много скалъпено ми се струва.Като онзи Росен,дето го набедиха за убийствата в Нови искър и после се гръмнал със заглушителя.:errm:
5
1
OF (преди 4 години)
Рейтинг: 595 | Одобрение: -155
...трябва да ни убедят, че госпожицата може да обиколи света, но не може да отдели 10 часа за да отиде до село Мокреш за да посети тръпката си, но може да изпрати ДО НЕГО в кутии хиляди левове/970 000 ЛВ/. Трябва да ни убедят, че до сега никой от собствениците на банкови сметки 30 на брой не са открили че ги източват с 5000лв/20000лв/30 000лв вече три години...и ако има вярващи в ТАЯ ЛАТИНО САГА, ТО АЗ НЕ ВЯРВАМ на нито дума.
OK

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама