Пускат свободно в резиденция "Евксиноград"

14.04.2016 / 14:20 4

Снимка: Уикипедия

След години на реконструкция и реставрация, резиденция "Евксиноград" край Варна вече официално е отворена за туристически разходки, пише moreto.net. Дворецът Сандрово вече ще е достъпен за гражданите срещу заплащане.

Посещенията се организират с предварителна заявка в групи от 10 до 30 човека. След одобрение предварително се изпраща списък с три имена и ЕГН или дата, месец и година на раждане на присъстващите.

Часовете за начало на разходките и за сформиране на групите са: 9 ч., 12 ч. и 15 ч. Беседата е на български език и е включена в цената. Разходката е пешеходна с продължителност около час и половина.

Цените за екскурзия в парка и музея са по 12 лева на човек за индивидуална посещения и по 10 лева на човек за групи от над 10 души. Деца до 16-годишна възраст и пенсионери ще заплащат вход от 3 лева.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
Losh (преди 8 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
БОБ ХВЪРЛЯМ ДА ВЛЯЗА ТАМ , ЗА 12 ЛВ ЩЕ СИ ВЗЕМА 2 КГ СВИНСКО МЕСО И ЩЕ ЯМ ЦЯЛА СЕДМИЦА ! ! !
6
2
lazuli (преди 8 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
Е,в сравнение с предишни години е по-освободено...поне има начин да влезеш и разгледаш.Едно време беше забранено за простосмъртния човек!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама