Путин: Който с меч дойде, от меч ще загине

10.03.2020 / 12:07 2

Снимка Булфото

Руският президент Владимир Путин отправи предупреждение към всеки агресор, който би се осмелил да нападне Руската федерация.

В интервю за ТАСС държавният глава на РФ припомни известната фраза, която според историци е на Александър Невски: „Който с меч дойде при нас, от меч ще загине“, пише fakti.bg.

„Съветският съюз беше подложен на ужасно, непростимо нападение от страна на нацистка Германия. Ние загубихме 27 милиона души. Няма държава в света, която да понесе такава загуба“, заяви президентът Путин, правейки историческа препратка към Втората световна война.

„И ако някой се осмели да направи нещо подобно, ние ще повторим“, предупреди руският президент. Путин все пак посочи, че Русия не се надява на такова развитие и страната му не иска да напада никого.

През 1941 година нацистите нападат Съветския съюз по време на Втората световна война. Операция „Барбароса“ е най-голямата военна операция в човешката история в численост на войските и жертвите. На Източния фронт се води невиждана до този момент война, която в крайна сметка армията на Хитлер губи. Най-кървавата война в човешката история приключва през 1945 година с разгрома над нацисткия режим.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
уйчо (преди 4 седмици)
Рейтинг: 12715 | Одобрение: 1230
Принципно подкрепям цитата.
1
1
Варна (преди 4 седмици)
Рейтинг: 71749 | Одобрение: 35639
А ако Сталин не беше подкрепял Хитлер и не беше си делил с него Полша жертвите в Русия щяха да са много по-малко. Да не казвам, че можеше изобщо да няма такава голяма война. Лошото е че Путин реабилитира Сталин. Така става като нямаш ясни ценности, накрая собствения ти народ го отнася
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама