Пясък от Офицерския плаж във Варна продават в интернет

07.02.2019 / 16:06 3

Сн.: ebay.de 
Пясък от Офицерския плаж продават срещу 9 евро в една от големите международни платформи за търговия в интернет, научи Moreto.net.


Предлаганото количество е едва няколко грама. Клиентите за подобна стока най-често са колекционерите на пясък из целия свят. На тяхното внимание в интернет сайта има проби от най-различни плажове на планетата. Цените варират, но не падат под 6 евро. Пясък от Сейшелите се предлага срещу 8 евро, от плаж в Ямайка е 10 евро, от Бали- 10 евро, от плаж в Хаваи-10 евро, от Доминиканската република-6 евро, Канарските острови- 6 евро, Австралия-10 евро, Перу-10 евро и други. В платформата се продава и пясък от плажа в Албена. Цената му е 9 евро.

Събирането на пясък от различни места е хоби, което набира все по-голяма популярност. Съществува дори международна общност на хората с подобни интереси. Член може да стане всеки, който пожелае, независимо от пола и възрастта си.

Някои възприемат събирането на пясъчни проби като начин за развлечение и отпускане. Учителите и преподавателите пък използват пясъка за учебна и научна цел. Някои си служат с пясъка в изкуство или фотография. Повечето от членовете на организацията използват пясъка като спомен за отминали събития и ваканции.

Пясъчната проба може да бъде описана от гледна точка на размера на зърната, цвета, състава, морфологията (ъглова форма и форма) и повърхностната текстура. Размерът на зърното е резултат от няколко фактора, включително състав, трайност, тежест на атмосферните условия, транспортно разстояние от мястото на произход и физическо сортиране по вятърни и / или водни течения.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама