Работа мечта - плащат ти, за да спиш!

04.03.2020 / 10:17 0

Мечтали ли сте си някога да можете да трупате пари, докато спите? Е, всъщност колкото и невероятно да звучи, има как това да стане и да изкарате 1000 лв. за само 6 часа сън! Да, правилно прочетохте, търси се поспаланко, който да получи мечтаната работа – Dormeo Dream Job!

  1. Идеята зад „Мечтаната работа“ на Дормео.

13-и март е специален ден, защото за пореден път ще отбележим Деня на съня. Той е жизненоважен за всеки човек и Дормео ще възложи отново „Мечтаната работа“ на един от всички кандидати, за да може той да се наспи качествено. Наградата е 1000 лв. за 6 часа сън на 20 март в магазин Топ Шоп в The Mall, София.

  1. Какво трябва да направиш?

За да участваш, трябва да отговориш на въпросите в анкетата на Дормео тук.  Може да участва всеки, който е пълнолетно и дееспособно физическо лице, с постоянен адрес в Република България, което не е служител на Студио Модерна България. Ще трябва да разкажеш интересните си навици, свързани със спането. Дали си си бил поспаланко още в училище и колко пъти си отлагал алармата на телефона си. Колко дълго можеш да спиш и най-важното, защо трябва да бъдеш избран измежду всички кандидатури.

  1. Срок.

Кандидатстването за избирането на главния поспаланко започва от 24 февруари и продължава до 8 март.

  1. Първенецът.

Победителят ще трябва да спи 6 часа на удобен Дормео матрак в търговски обект на Студио Модерна на 20 март. Наградата за това пък ще бъде 1000 лв и заснемане на рекламен видео материал! Е ако това не е работа мечта?!

  1. Обявяване на победителя.

Печелившият Участник ще бъдат обявен от Организатора на 16.03.2020 г. и по следния начин:

- Във Фейсбук страницата на Дормео България: https://www.facebook.com/DormeoBG/

- В Инстраграм профила на Дормео България: https://www.instagram.com/dormeo.bg/

- И на следния линк: https://www.dormeo.bg/izbrani-v-igra-rabotamechta

      5. Правила на играта.

Всички правила на играта можеш да видиш тук

 

 

 

* публикация

 

 

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама