Раковски потъна във вода, плуват като във Венеция (снимки)

06.08.2015 / 18:37 2

Седмица след като бе открита пречиствателна станция в Раковски и бе обявено, че за 58 милиона лева има изградена канализация, улиците на града са под вода от снощния дъжд, а шахтите не поемат водата, тъй като са запушени с найлони.

Защо обаче в съоръженията, през които трябва да се оттича дъждът, има найлони, така и не става ясно.Потърпевши жители ни изпратиха снимки, от които е видно, че не им трябва да посещават Венеция, тъй като градът им е заприличал на Канале Гранде. Оказва се, че след двегодишни ремонтни дейности не само улиците не са асфалтирани, но и голяма част от шахтите са закрити с найлон, пише блиц.

По информация на община Раковски, при отчитането на проекта става ясно, че има изградени и въведени в експлоатация 62,565 км канализационна мрежа и още 64,194 км рехабилитирана второстепенна водоснабдителна мрежа. Отново според тях са изградени са 9,115 км нови главни канализационни колектори.

Снимките обаче говорят съвсем друго- ако има канализация, то тя или е извършена некачествено, или някой си е спестил шахтите, или просто някой е разходвал едни европейски средства, без да свърши нищо, коментираха възмутени граждани.

Снимки: блиц


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
маринеро (преди 8 години)
Рейтинг: 74 | Одобрение: 24
Хубава работа, ама българска.
0
0
bgkrediti (преди 8 години)
Рейтинг: 436 | Одобрение: 166
Не сме народ.. Всичко мъчно, всичко тежко е за нас!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама