Ранено куче потърси помощ в аптека

27.06.2019 / 23:40 6

Ранено куче потърси помощ в аптека в турския мегаполис Истанбул, съобщава AskamTV, предава DNES.bg.

На заснетото от охранителната камера видео се вижда как кучето плахо влиза през вратата на аптеката, посрещнато от друго куче и аптекарката. Първоначално работничката си помислила, че гостенинът й е гладен. Тя поканила кучето да влезе, носейки му купа с храна. Изплашеното животно не докоснало храната, но веднага вдигнало лапата си. Аптекарката не успяла да разбере намека на животното, но след това забелязала, че върху лапата му има кръв.

"Видях кръв върху крачето на кучето. Веднага я почистих и намазах лапата с мехлем. Хора от улицата също забелязаха постъпката на животното и пожелаха да го вземат с тях, но то реши да продължи по пътя си", разказа Бану Ченгиз.

Каква е съдбата на умното куче остава загадка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
35
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 143420 | Одобрение: 42260
Милан, никът ми е Крис.....Покажи уважение, като се обръщаш към другите.....моля ! А доколкото забелязах и ти си под ударите на хакер.....Беше на 36 място по едно време.....! След като не съм точен, покажи точните резултати, защото аз не пиша отдавна, но следя какво се случва.....Коментатори като мене, Мотористка, Морски и Бахура не пишем отдавна и ясно се забелязват ударите по тях......Аз имах 151 540, Мотористка-70 000, Бахура-46 340, а Морски - 19850.....Между другото, Изакания обвини Морски, но той  не е в България от средата на май.....Нещо да добавиш....?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
20
23
milan_gl (преди 2 месеца)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1750
Ристьо . Нексуса е бледа сянка на това кой по колко минуса ти слагат на ден ! Повярвай ми , списъкът който си започнал не е верен . Твоя милост би следвало да е начело а изброените а след теб като подвластници . Имаш и пропуски с никовете разбира се но това може да са дубъл акаунти на вече изроените от теб мошеници . Точно така , мошеници а не жертви са в твоят списък . Нексуса се сети от скоро за такъв род маниполации . Той си е направо аматьор да си го кажем правичката . Няма скриптове няма виж пилотаж а робски труд да се докаже .
6
12
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 188106 | Одобрение: 33856
ЛМ, виждам, че се разпозна като селянин и се засегна - значи имаш комплекси за малоценност. Имам едно въпросче към крисчо - смяташ ли, че е нормално някакъв безмозъчен селски дебил всеки ден да ти слага по 600 минуса, намираш ли го за нормално и чувал ли си за трети принцип на Нютон?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
9
34
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 143420 | Одобрение: 42260
Нексусе,престани да блъскаш минуси на тези, които са преди тебе за да ги минеш по-лесно.......хакерче! Виждаме,че си слагаш хиляди плюсчета, но това не ти прави чест, нито те прави по-велик......! Ясно е,че гониш първото място, но ще го постигнеш покрит не само с чаршафа, а и позор......! Досега си поставл минуси на следните коментатори : Крис-800, Мотористка-1300, Варна-1100, Плабов-1100, Бахура-2600, КНМ-1800......Имаш броячи да си слагаш плюсчета и никой не може да те спре......Защо ощетяваш другите и докога......? Нещо да си чувал за съвест и морал......? Май НЕ.....! Ти или си откачил, или си най-големият мръсник в сайта.....А това, че Редакцията на Петел нехае, само ви помага на няколкото хакера, които разбихте системата .......Надявам се освен ТИ и Главния  редактор на Петел да научи какво се случва в поверения му сайт......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
13
5
LM (преди 2 месеца)
Рейтинг: 105 | Одобрение: 0
Недей да се самонараняваш.Всички във форума знаем колко глупав си всъщност.Нямаше нужда да изпадаш в такива самокритични изказвания,но все пак те поздравяваме за признанието което направи.
22
23
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 188106 | Одобрение: 33856
Това куче има повече мозък в главата си от 90% от пишещите във форума!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама