Рашков: Цацаров и Гешев въведоха двойни стандарти, затова няма проверка на звукозаписите и снимката с министър-преседателя, на която спи до 2 милиарда евро и злато

15.07.2020 / 08:57 3

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Във всяка цивилизована държава принципала е, този, който ръководи комисията по хазарта при загуба на 700 милиона, трябва да подаде оставка, а ако има прокуратура, не като Гешевата, трябва да бъде подведен под наказателна отговорност, заяви новият правен съветник на президента Бойко Рашков в „Тази сутрин” по БТВ.

В нашата прокуратура вече втори мандат е въведен двоен стандарт, все едно, че последните двама главни прокурори не са завършили право. В правото не се допускат двойни стандарти, двойните стандарти убиват правото. Но тези двама главни прокурори си позволиха вече втори мандат да въвеждат двойни стандарти, допълни Рашков.

И затова например в момента няма проверка на звукозаписите на министър-председателя с вулгарните изрази в тях, няма проверка на фотоснимката, на която министър-председателят Бойко Борисов спи до 2 милиарда евро и злато, и прокуратурата мълчи по този въпрос, очевидно не смятайки, че това е от обществен интерес. Тя смята, че от обществен интерес е да вдигне шумотевица, когато влезе в нечий кабинет в президентската институци, не с кой знае каква цел, каквото и да се получи в крайна сметка съдът ще каже последната си дума, а с цел да се уязви, да се нападне държавния глава, каза още Бойко Рашков.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
морето (преди 3 години)
Рейтинг: 2012 | Одобрение: 302
Прадядо пак изкарал езика и ближе ли ближе.Всички видяхме и парите и пищова и т.н Ама видите ли Онзи бил казал.
0
3
ПраБългарин (преди 3 години)
Рейтинг: 61290 | Одобрение: -28445
Бойко спи с 2 милиарда :woot: къде ги видяхте толкова пари? Само дето снимките са отделни, едната Бойко докато спи, а другата с пълното чекмедже. Бойко каза, че имало сейф в стаята, но явно в сейфа няма място УхиленУхиленУхилен Само най големите тъпаци се хващат на тези стари комунистически номера.
2
0
4udovi6teto (преди 3 години)
Рейтинг: 36500 | Одобрение: 9445
Няма и да има! Или поне няма да има, додето Главният Каскет на Републиката се прави на гламав.Ухилен
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама