Ръст на свалянията на Bet365 в Efirbet

18.06.2021 / 16:00 0

Подозираме, че в днешно време всеки един човек разполага с умен телефон. Впрочем в световен мащаб броят им бавно и сигурно върви към 4 милиарда, като това най-вероятно ще се случи до края на годината, когато започнат да излизат и новите модели. Повишаването ще бъде в следствие и на въвеждането на новия стандарт за пренос на мобилни данни. Макар и да има много приложения, това устройство е фаворит, когато говорим за забавлението.

Ето защо разбираме, че Бет365 приложение от Ефирбет е едно от най-сваляните през платформата на анализаторите. Защо? Ще открием, че в последно време именно това устройство е фаворит за правенето на спортни прогнози, а при наличието на турнири като Евро 2020, както и стартът на активния тенис сезон, все повече почитатели на спортните залози избират да бъдат в течение с всичко случващо се в реално време.

Операторът е известен с това, че освен възможност за контрол на риска, както и разнообразие от пазари, предоставя дори опцията за безплатно гледане на спортни събития директно на мобилния си телефон, като тази опция е налична в секцията за спорт на живо, където в реално време и по време на самото събитие, повечето клиенти могат веднага да се възползват от разнообразните пазари.

Мнозина биха попитали защо точно анализаторската платформа предоставя и посочва къде можем да открием въпросното приложени. Отговорът е малко по-сложен, поради простата причина, че тук трябва да говорим за мобилната платформа Android и политиката на Google. В последно време все по-често откриваме, че някои законови ограничения на технологичният гигант не позволяват във всяка една страна да има толкова свободен достъп до приложения за правенето на залози. Очаква се тази тенденция да се промени, като най-вероятно самите изисквания ще се редуцират, но на този етап Google е малко по-критичен.

Ето защо и самото приложение може да се изтегли от платформата на самия букмейкър или от анализаторската платформа, която е предоставила сигурен линк за сваляне. Реално погледнато няма риск за сваляне от двете посочени платформи, все пак това е лицензиран оператор за територията на България и също така се радва на световно внимание. Ако изберем един от двата източника, можем да бъдем сигурни, че използваме сигурно и качествено приложение, което няма никакви пропуски.

Неудобството наистина се усеща, поради простата причина, че Google позволява разпространяването на такива, но само в конкретни страни – тяхното обяснение е, че не искат непълнолетни клиенти да го свалят, но все по-често се наблюдава натиск и промяна на правилата – все пак и самите букмейкъри активираха проверката на самоличността, за да започнат да партнират с даден клиент.

Освен възможност за правенето на повече и по-точни спортни прогнози, клиентите имат достъп до спортни прогнози, статистики и възможност да следят по-подробно различни спортове. Приложението позволява персонализиране и известия за всичко, което ни вълнува и би привлякло вниманието ни. Анализаторите посочват, че в някои от по-активните сезони, какъвто имаме към настоящата година, клиентите и читателите на анализи за букмейкъри започват да търсят именно тази опция, като винаги фаворит е мобилното приложение, следвано от букмейкърските платформи с добре разработена мобилна версия на сайта.

Впрочем не трябва да забравяме, че самите букмейкъри никога не са се интересували какво точно ще използват техните клиенти – компютър, таблет или телефон – в основата на всичко е задължението да ги предоставят свободно, да гарантират сигурност и удобството, като тези условия са спазени напълно при посоченият бранд в горните редове.

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама