Разбиха бардаци във Варна и на Златните

15.07.2015 / 12:55 5

Мъж и жена са задържани в рамките на проведена специализирана полицейска операция по линия на трафика на хора и проституцията. Извършени са проверки и претърсвания на различни адреси във Варна и на Златните.

В резултат са иззети преносими компютри, множество мобилни телефони и сим карти, разписки за парични преводи. На адресите са установени две жени на 21 г. и на 22 г., норвежки гражданин и непълнолетно момиче. Чужденецът е бил клиент, изяснява се каква точно е била ролята на тийнейджърката в бизнеса. По данни на разследващите момичето скоро трябва да навърши пълнолетие. За срок до 24 часа е задържана 22-годишната жена, която е от с. Белоградец. Младата жена, която е предлагала плътски услуги е известна на МВР, но не е неосъждана до момента. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. В хода на операцията е задържан за срок от 72 часа и 47-годишен варненец, известен на МВР, осъждан, комуто е повдигнато обвинение за порнографски материали. Предстои да бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Работата по случая продължава, съобщават още от пресцентъра на полицията.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
морския (преди 6 години)
Рейтинг: 5196 | Одобрение: 2821
Хайде де! Нещо е станало за да ги арестуват! Явно не са си платили лептата! Ако искаха да спират проституцията бул. "Владислав Варненчик" до сега да е без проституиращи! Какво се правят, че не ги знаят!
5
2
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 38056 | Одобрение: 8016
...но не е неосъждана до момента... - велико!
5
2
ЖорО (преди 6 години)
Рейтинг: 378 | Одобрение: 18
полицейския апарат на бг е не само корумпиран но и плътно задоволен с плътни дарения... с други думи ... организиран криминалитет. Държава без закони, без контрол и без полицейска сигурност, т.е в безнадежност. За да не ги пипа Бойко, значи и той понамерисва...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik