Разривът между Сидеров и Валери Симеонов е огромен! Волен към журналистите: Аз съм го направил политик, той удря честта ми

11.07.2018 / 15:34 3

"Аз това раздвоение не го разбирам, а и не е мой проблем. Аз си държа на името, честта, направил съм вашия шеф политик и няма да позоля някой да ми обяснява как да искам неговото съгласие", обърна се към журналистите в парламента Волен Сидеров. "Това не е казарма. Моите коалиационни партньори не са фелдфебели. По-добре да се вслушват в това, което казвам. След позицията на НФСВ не сме говорили със Симеонов. Не мога да говоря след декларация, която ме обвинява в лъжа, това е удар по моята чест. Очаквам извенение".

  Припомняме, че от формацията на вицепремиера Валери Симеонов се разграничиха от "Атака" и лидера й Волен Сидеров, който вчера съобщи, че коалиционните партньори – ГЕРБ, НФСВ, ВМРО и Атака са се споразумели по всички спорни текстове около поправките в Закона за горивата.

На извънреден брифинг в парламента , съпредседателят на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров заяви, че интересите на малките търговци ще бъдат защитени и напрежение в коалицията няма, съобщава "Канал 3".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама