Регистрация в Betano ви носи 300 лв. Бонус спорт и 30 лв. Free bet

23.03.2023 / 09:06 0

Betano е популярен международен букмейкър с отлична репутация сред бетинг аудиторията. От известно време той оперира и на българския пазар. Родните играчи споделят положителни мнения както по отношение на самия сайт, така и на наличните в него предложения. Ако все още не сте се възползвали от тях с бърза регистрация в Betano можете да го направите веднага, а и да грабнете страхотен бонус. Става дума за начална спортна промоция с максимална сума от 300 лева и допълнителни 30 лева под формата на free bet. Останете с нас, за да ви разкажем повече за тази специална оферта от Бетано.

Какво представлява първоначалния Betano Бонус за Спорт?

Тази промоция е класически депозитна оферта, която върви със специална екстра – безплатни залози. Тя представлява 100% от първоначалната ви инвестиция в сайта плюс допълнителни пари в кеш за бетинг активност в любимата ви дисциплина или лига. Двете награди зависят пряко от вашия първи депозит в платформата. За депозитната оферта можете да спечелите най-много 300 лева. Максималната парична награда за безплатни залози е 30 лева и се изчислява по следната схема:

  • 10 лева за депозит между 10 и 49,99 лв;

  • 20 лв за депозит между 50 и 99,99 лв;

  • 30 лв за депозит над 100 лв.

Как да взема Първоначален Спортен Бонус от Бетано?

Като всеки друг начален бонус, и този се дава само и единствено на новите играчи в Бетано. Освен да преминете успешно през процедурата по регистрация обаче, от вас се изисква и да направите първия си депозит на сайта. Според правилата и условията на специалната оферта, минималната квалифицираща сума за вашата инвестиция е 10 лева. Именно след като тя се отрази, а не след като активирате новата си Бетано игрално сметка, ще отключите бонуса. Важно е да знаете, че безплатните залози са валидни 7 дена след тяхното кредитиране по вашата сметка. 30 дена пък е срокът, в който трябва да отговорите на бонус правилата за превъртане. Съвсем накратко те гласят следното:

  • Бонус сумата + тази на депозита трябва да бъде превъртяна 5 пъти в раздел Спорт;

  • За условието за превъртане на първоначалната промоция се приемат и единични, и множествени залози, но и само и единствено ако са с минимална ставка от 1.50;

  • Не е позволено извършването на теглене, преди да изпълните изискванията за превъртане на Betano първоначален бонус за Спорт.

Началната Бетано спортна оферта определено е достатъчно вълнуваща да привлече още български играчи в гръцката бетинг платформа. Все пак, нашият личен съвет е да избирате своите нови букмейкъри по-комплексно, а не само вземайки в предвид техните промоции за регистрация.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама