Рекорден брой населени места ще посетят специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в първия за 2019 година етап на кампанията за изнесени офиси

12.04.2019 / 09:14 0

През следващата седмица започва първият за 2019 година етап на проекта на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесени офисив услуга на клиентите на компанията. Инициативата, която стартира преди 6 години, е дала възможност на хиляди потребители на електроенергия в Североизточна България да ползват услугите на компанията без да се налага да посещават някой от центровете за обслужване. Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново, като в рамките на две седмици специалистите на ЕНЕРГО-ПРО ще посетят общо 36 малки населени места на територията на областта.

В мобилните приемни клиентите могат да ползват голяма част от услугите, предлагани от компанията, като по този начин спестят време и средства за пътуване до съответния областен или общински град, където ЕНЕРГО-ПРО има постоянно функциониращи центрове за обслужване на клиенти. Всеки посетител на изнесен офис има възможност да подаде документи за смяна на титуляр на партидата, да заяви и ползва безкасови услуги, да получи консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададе своите въпроси относно електроснабдяването и да подаде актуална информация за данните си за кореспонденция. При посещението си е необходимо клиентът да предостави на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО документ за самоличност и документ за собственост на имота.

Пълният списък на населените места, които ще бъдат посетени в периода 15-25 април, както и графикът за провеждането на изнесените офиси, е публикуван в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

*публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама