Ремонт по варненски! След кражба на колело от общински велопаркинг завързаха отрязаната мрежа със...

14.02.2019 / 13:03 4

Наш читател ни писа, за да изрази разочарование, че вече втори месец не е получил отговор на жалбите и запитванията му до институциите по повод кражбата на неговото колело от велопаркинг до Двореца на културата и спорта.

Варненецът изпрати и снимки от договора с Община Варна, откраднатото колело за стотици лева и състоянието на подшитата със свински опашки мрежа в паркинга и "всевиждащото" око на видеокамерата.

Ето какво заяви колоездачът:

„Жаля се втори път от поредния резил на Общината – пустеещите, изградени с много пари и надежда, велопаркинги - кокошарници във Варна, от които вече се и краде!

Конкретно: разрязаната мрежа на обекта до Спортна зала е временно подшита със свински опашки след взломната кражба около Нова година. Така вече всеки може да влезе, разполагайки с нокторезачка и да излезе спокойно с плячката вече през вратата...

Втори месец нямам никакъв резултат от запитванията и жалбите ми до институциите - в договора ми с Общината пише, че велопаркингите се осигуряват с чип и
видеонаблюдение, видно и от приложения образец, но ми беше изяснено, че точно в момента на взлома камерата е била хакната и затова нямало данни за крадеца?!”
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
10
РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4097 | Одобрение: -4468
Кво ми се кикерчат с тия малоумните колеленца? 
ОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
12
2
Blue hills (преди 2 месеца)
Рейтинг: 19577 | Одобрение: 9987
В нашата общинка не се работи, там само умеят да "усвояват" едни пари.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама