Ремонт по варненски! След кражба на колело от общински велопаркинг завързаха отрязаната мрежа със...

14.02.2019 / 13:03 4

Наш читател ни писа, за да изрази разочарование, че вече втори месец не е получил отговор на жалбите и запитванията му до институциите по повод кражбата на неговото колело от велопаркинг до Двореца на културата и спорта.

Варненецът изпрати и снимки от договора с Община Варна, откраднатото колело за стотици лева и състоянието на подшитата със свински опашки мрежа в паркинга и "всевиждащото" око на видеокамерата.

Ето какво заяви колоездачът:

„Жаля се втори път от поредния резил на Общината – пустеещите, изградени с много пари и надежда, велопаркинги - кокошарници във Варна, от които вече се и краде!

Конкретно: разрязаната мрежа на обекта до Спортна зала е временно подшита със свински опашки след взломната кражба около Нова година. Така вече всеки може да влезе, разполагайки с нокторезачка и да излезе спокойно с плячката вече през вратата...

Втори месец нямам никакъв резултат от запитванията и жалбите ми до институциите - в договора ми с Общината пише, че велопаркингите се осигуряват с чип и
видеонаблюдение, видно и от приложения образец, но ми беше изяснено, че точно в момента на взлома камерата е била хакната и затова нямало данни за крадеца?!”
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
2
Blue hills (преди 6 месеца)
Рейтинг: 21685 | Одобрение: 10635
В нашата общинка не се работи, там само умеят да "усвояват" едни пари.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама