Ренета Инджова се появи в ефир и попиля Бойко Борисов: Парите, които са предоставени на България за 10 години са несравними с резултатите. Затова той бърза накрая да...

01.05.2019 / 08:39 24

Редактор: Александър Тодоров

e-mail: alexander_todorov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Бившият службен премиер Ренета Инджова попиля Бойко Борисов току що в ефира на „Тази сутрин” по БТВ.

Тя взе отношение за разследването на къщите за гости в България, а след това коментарът и продължи по следния начин:

„По отношение на манастирите, църквите, там има един механизъм, по който се избягват обществени поръчки и изразходването на средствата е абсолютно безогледно. Ако гледате филма, в който Борисов във Варна открива елипсата, ще видите да казва: Църквата ми е най-важната, трябва ли ви нещо.” Значи едни 50 милиона, които ще ги даде за Великден всяка година, се прави, че ги търси като игла в купа сено, а тук се предлага, най-му е важно...

Бих искала да се помисли по въпроса защо църквите му са най-важни в момента, защо магистралите са му толкова важни.

Защото в икномиката има един принцип, че скритото винаги се проявява, не може да остане скрито, по-лесно под юргана нещо може да остане скрито, отколкото в икономиката. Ще се разбере, че парите, които на България са предоставени за целия 10-годишен период, са несравними с онова, което има като резултати.

Той в последната си отсечка иска максимално да заложи нови проекти, за да може да изглежда, че парите са вложени.”

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
6
MrBean (преди 5 години)
Рейтинг: 140528 | Одобрение: -1932
От коментарите на Дивака не мога да разбера,той симпатизант на БКП ли е или на други.И като знаеш Дивако че има държавни Агенции ,кажи ми коя от тях си е свършила работата. И относно планирането.Отново във Варна пак с голяма гюрултия-ремонта на ДКС,пбявен ремонт -печели най-евтината оферта.А после съвсем случайно се разбира че трябва да се започне от покрива,ама той не е в офертата, ама изпълнителя вече разрушил всичко ,но спешно трябва покрив и така ремонта набъбна 10кратно. Така че си заври агенциите в пияния гъзззз.
28
7
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Ей гризачо, европейският и американският капитализъм спазват строги правила, а при нас правила и закони има само за народа, а за герберските хищни хиени има само кражби, алчност и простотия. С европейските капиталистически пари си купуват асансъори, баровски тераси, огромни вили за родата и луксозни апартаменти. И всички герберастки министри, зам. министри и депутати са съседи по крадени вили и апартаменти.
28
6
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Виж сега долният под мен, десет годишното крадливо герберастко управляение, нанесе такива поразии на България, каквито османлиите не успяха да нанесат за 500 века. Как при това положение ще дойдат външни фирми?!  Ами нали герберастките крадливи хиени ще ги оберат и ще има съдерат кожите.
31
7
Bg-Аплодисменти (преди 5 години)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Наакан ДИВАКО, прав си. В момента се краде така, както никога не се е крало в България. Герберастките внуци и внучки на тия за които разказваш, начело с комуниста  Бойко Борисов ни "управляват". Като почнеш от комуниста  Борисов, като минеш през червените герберасти Цветанов и Цецка Цачева, и като стигнеш до червеногушката Лиляна Павлова, все ярки герберастки комунисти. Ама ярко червени герберасти. Затова толкова много се краде в България.
43
3
Bg-Аплодисменти (преди 5 години)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
След толкова разкрити далавери и кражби, в една нормална държава, министър-председателят си подава веднага оставката. Но Борисов превърна България в негова си герберастко-крадлива кочинка и грухти ли грухти. Всеки ден грухти, все едно нищо не се е случило. Всеки ден гърмят разкрития за далавери от герберски министри, зам.инистри, депутати и кметове, но Борисов пак си грухти ли грухти.
76
11
Работник (преди 5 години)
Рейтинг: 1564 | Одобрение: 899
Всеки ден осъмваме с поредната информация за герберастка кражба, а вечер си лягаме със следващата герберастка кражба. Герберастки кражби, корупция, алчност и простотия. И след герберастките кражби, отново кражби. Всеки ден. Неуморно и без прекъсване. Това е герберасткото управление. 
30
20
4udovi6teto (преди 5 години)
Рейтинг: 36500 | Одобрение: 9445
Хора, защо с такава омраза общувате помежду си в коментарната опция на Петела? Как изобщо след това дишате спокойно? Наистина, недоумявам.Ангелче
Валери Станков
39
11
MrBean (преди 5 години)
Рейтинг: 140528 | Одобрение: -1932
ЕХЕ варНаллии, имате най - скъпия километър на света. Позволете ми да му дам име което да съдържа "ЗЛАТЕН" . Например Golden Road,Golden Egg,... имате си Златни пясъци,що целия народ да няма и Golden mile? най ми харесва зл'яйце или миля. Да съберем имена и да пробваме...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама