Репортаж на "Петел": Край АГ-то във Варна е непроходима от автомобили

09.12.2014 / 09:47 7

Трудна за преминаване се оказва ул. „Тракия“ във Варна. Проблемът идва както от редицата паркирани коли, така и от събралата се вода.

Въпреки наличието на паркинг към здравното заведение местата се оказват недостатъчни. Причината е в строежа на новия факултет по фармация към Медицинския университет. Част от паркоместата са заети от строителна техника. В следствие на това е трудно да се осигури място за спиране на колите както на пациентите, така и на персонала на здравното заведение. От АГ болницата са поставили въпроса със затрудненото париране на вниманието на Общината. Автомобилите са спрели и по пътното платно, и по тротоара.

Проблем за пешеходците представлява и огромната локва, простираща се по цялата широчина на улицата. Очевидно е, че пътната настилка се нуждае от ремонт, тъй като се събира голямо количество вода, което възпрепятства движението.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
+1 за Разбиращ, после да се прехвърлят на Селиолу или по точно на участъка зад Окръжна, там е като гражданска война.
2
1
bosh (преди 6 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Някои от шофьорите са уникално безмозъчни същества. Паркират насред локвата... Е нали трябва да слязат от пустата кола. Толкова ли не им светва нещо в празните глави, че трябва после да мине през цялата локва?
1
0
iTechnology (преди 6 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Добре дошли във Варна..
9
2
zebster (преди 6 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Загледайте се на втората снимка тротоара. Той граничи с детска градина. Как за бога да минеш с детето ??? 200 м по нагоре е районното, перде ли имат??

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама