Репортаж на "Петел": Уличната търговия кипи с пълна пара! Най-интересното е...

12.09.2016 / 15:51 6

Уличната търговия във Варна продължава да тече с пълна сила, въпреки че градът през септември е доста по-празен отколкото по време на отпускарския пик. Сред най-интересните артикули са т.нар. „гълъбчета“, направени бяла изкуствена материя за опаковки.


Белите украшения, които са хит сред децата, направо разбиват конкуренцията, която са най-вече плетените хекове и бебешки терлици.

По-сериозна е надпреварата със светещите и хвърчащи играчки, които обаче привличат вниманието по-скоро вечер. През деня леките и ефирни „гълъбчета“ привличат най-силно погледите на малчуганите, а и не само. Жената, която ги прави обясни, че тези, които са закачени пред Операта са последните и беше очевидно доволна от популярността на произведението си.

Клиентка пък обясни, че купува за пореден път такава играчка за котето си, защото белите "птички" от изкуствена материя бързо били унищожавани по време на играта.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
Красиво - играчките имам в предвид.
5
3
varna (преди 7 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Клиентка пък обясни, че купува за пореден път такава играчка за котето си! 
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама