Симон Милков интервюирал Пеевски: Така като ме гледате на човек на Пеевски ли ви приличам?

28.10.2021 / 12:00 0

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Влогърат и протестиращ Симон Милков признава в интервю, че симпатизира на Николай Бареков.  

Преди дни той "взриви" България с интервю с Пеевски.

Появиха се обаче съмнения дали интервюто наистина е спонтанно с неудобни въпроси или е инсценировка с предварителен сценарий.

Люба Кулезич бе категорична преди дни в ефир, че интервюто е "нагласено".

Симон Милков е поискал право на отговор и заявил, че ще съди Кулезич.

"Право на отговор. В студиото влиза Симон Милков - шумлив протестен активист и автор на страница във Фейсбук с провокативно заглавие. Единственият човек с микрофон, пред когото Делян Пеевски се спря охотно за усмихната беседа. С какво „Честно казано“ засегна влогъра повече - че името му беше сбъркано или че разговорът им с преродения политик беше разчетен като нагласено интервю в стил „политическа перачница“?", посочва Люба Кулезич в предаването "Честно казано" по Евроком.

"Разбира се, че всеки има право на коментар. Това е откровена лъжа. Не съм с две присъди. Имам пробация. Катастрофа през 2016 година без загинали и пострадали освен мен. Предпочетох да остана в България и да изтърпя наказанието си. Пробацията е заради един местен политик, който умело работи с прокуратурата в Горна Оряховица и ми скалъпиха обвинение. Пробацията ми е доста сериозна за един шамар за един активист на господина, за който говоря. Не е криминално, а политическо. Присъдата е една. Това не е присъда. Има давност.", каза Милков.

"Извинявам се, че обърках името ви и ви нарекох Симеон Велков", каза Кулезич.

"Чаках Пеевски 3 часа и половина. Имах информация, че Пеевски ще бъде в Свищов. Аз гоня всички кандидати за президенти и водачи на листи във Велико Търново. Пеевски беше моето желание от една година, както и Борисов, и Прокопиев и Румен Радев, но да му задам въпросите, както трябва. Два пъти правих опити. Пращах въпроси на пиарите. Имах уговорка на 3 март на Шипка, а той дори не спря.", каза Милков.

"Така като ме гледате на Пеевски ли ви приличам?", посочи той.

В предаването бяха излъчени кадри от минали години, в които Милков се появява няколко пъти.

"Професионален провокатор на протести ли сте?" - пита го репортерка в интервю от протест преди няколко години. 

"Професионален провокатор на протести?! Значи, че хонорарите са ми много стабилни?! Симпатизирам на България без цензура на г-н Бареков." 

Участва през годините в десетки протести от различни политически сили и винаги го питат за кого работи, но той отговаря:  Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама