php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Репортерът с брада заклещи Бойко до джипа му: Светът ли ще свърши, г-н Борисов, ако ГЕРБ не управлява

30.06.2021 / 13:37 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимки и видео Фейсбук/“Да, България“

Младият репортер с брада от „Да, България“ търпеливо изчака Бойко Борисов да приключи с изявата си в читалището в Тутракан.

Когато бившият премиер тръгна да излизаа, репортерът го попита дали сега могат да разговарят. Не, нямам работа с Вас, отговори Борисов, без да се спира.

Как ги изчислихте тези половин милиард километри магистрали, попита мъжът с брадата. Над 550 км са, отвърна Борисов. Сигурно има грешка в математиката или става въпрос само за парите от последната обществена поръчка. Ще свърши ли светът, г-н Борисов, ако ГЕРБ не управлява, зададе нов въпрос журналистът.

Разбира се, ние и в момента не управляваме, юнак, отговори Борисов и влезе в джипа, като седна на шофьорската седалка и се подготви да тръгне.

Добре, юнак съм и Вие сте юнак. Много поздрави на Пеевски там, на Младен Маринов, въобще на цялата комапния. Разбрахме от Яне Янев, бивш съветник на Бойко Борисов, че 11 човека от ДПС са в неговите листи. Това е Бойко Борисов, готов е да шофира, опита се да приключи полемиката между двамата репортерът.

Поздрави, предай, на Божков, и на Христо Иванов, подхвърли от прозореца Борисов, преди да подкара джипа.

Ама това са вашите хора, Божков е от вашите хора. На Пеевски много поздрави, и на Младен Маринов, живи и здрави, успех, каза още репортерът.

Прелюбопитно беше и това, което се случи вътре в читалището, докато Бойко Борисов раздаваше автографи, а репортерът го чакаше за интервю.

Какво правите тук, не сте поканени, вън. Нямате място тук, ще Ви смачкам, ще Ви смачкаме всички, Вие ни докарахте до просяшка тояга, обърна се една жена към репортера.

Успокойте се, това им е целта, каза й Борисов, докато разписваше на маса картички и тениски с неговия лик.

Дори не съм политик. Какъв е този яд, два-три въпроса имаме за шкафчето с кюлчетата, за половин милиард километра магистрали, за връзките с Пеевски, как се въдворява ред в хаоса, отвърна репортерът.

Много сте нагли, продължавете, бе, хора, развика се пак жената.

Плашите децата, излезте навън, каза друга жена на репортера.

С какво ги плааша, тази жена крещи. Затова са виновни политиците, каза Севда Арнаудова. Сигурно има право. Г-н Борисов със синята риза, дава автографи, изчакваме го, да се подпише на тениски с неговия лик, мисля, че това е отживелица, явно не е. Култът към личността работи, за мен не работи, но за други работи, виждаме го в момента, продължи да се защитава репортерът.

Имахте за цел да провокирате, ще го правите на вашите събрания, отбеляза жената.

Аз имам договор с пиарите, разбирам, всички са изнервени, доходите не растат, децата са в чужбина, имам два-три въпроса, няма да заболи толкова, не й остана длъжен репортерът.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
nimfa1925 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 15793 | Одобрение: 3518
Светът няма да свърши.....Боко ще е свършен!
4444444
6
1
Cтамат (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4681 | Одобрение: 1786
Борисов е прост, крадлив и нагъл. Ама много прост!
7
4
Радостин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14563 | Одобрение: 1333
Борисов- изчадие адово- за последно облъчва неосъзнати хорица, които нито имат магазин, нито аптека, нито интернет, но кмет  от  ГЕРБ- ИЗБРАН С  КУПЕНИ  ГЛАСОВЕ.  И  100  години  затвор са малко за корумпетата ГЕРБ във всички структори.
Нека има справедливост !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik