Рецепта на деня: Печено пилешко филе с лук
Receptite.com
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
350 г печено пилешко филе на скара
1 глава лук, нарязан на ленти
150 г настърган кашкавал
шарена сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Печеното пилешко филе се нарязва на хапки, които се разрязват на две - така че да се получат парчета с опечена и срязана страна. На дъното на добре загрят грил-тиган се разпределя равномерно лука, върху него се подреждат пилешките хапки с изпечената страна нагоре. Пече се докато лука започне да почервенява и тогава се поръсва с настъргания кашкавал и шарената сол. Пече се още, докато хубаво се разлее кашкавала и се запече в краищата.
Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!