Рецепта на деня: Запечени кренвирши с кашкавал

25.02.2015 / 11:30 9

Receptite.com

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
кренвирши
кашкавал

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
По дължината на кренвиршите се прави разрез с дълбочина малко повече от половината кренвирш. Нареждат се в тавичка с разреза нагоре и в него се слага настърган или нарязан на ивички кашкавал. Запичат се под грил в силна фурна до зачервяване. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Tenio (преди 9 години)
Рейтинг: 22 | Одобрение: 2
Е това е бе! Евала!
0
1
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31191 | Одобрение: 5611
Класическо ядене за повечето българи ;)
Повече за мен тук Ключодържатели
6
4
Уйо (преди 9 години)
Рейтинг: 45170 | Одобрение: 7695
Абе елфи, ти да не мислиш, че в кренвиршите има месо? Половината от продаваните на пазара и кучето ми не ще да ги яде.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама