Ревю и оценка на Бетмаркет: Ще видим ли най-после различен букмейкър

06.12.2022 / 11:06 0

Най-вероятно вече сте чули, че още един букмейкър брои дните до официалното си стартиране. Преди официалния старт ще открием, че анализаторите имат подготвено ревю и оценка на Бетмаркет и споделят някои наблюдения за бранда, който официално заяви, че ще промени облика на бетинг индустрията, както и на казино игрите. Това не ни изненадва, все пак сме свикнали да виждаме все повече оператори с точно същата идея и заявки.

До някаква степен признаваме, че това може да е част от добрата им реклама, но от друга страна ще открием и някои позитиви, които може би дават правото на новия букмейкър да се изтъква по този начин. Възможно ли е новата бетинг компания да промени изцяло основната идея? До някаква степен ще приемем, че това е напълно възможно, особено след като конкуренцията влияе пряко на всеки един бранд, а и не е трудно да видим, че един потребител с лекота може да избере друг бранд.

С какво може да бъде по-различен един букмейкър? Нека обърнем внимание на някои от основните практики, които често попадат в полезрението на феновете.

1. На първо място, макар и това често да се игнорира, нека обърнем внимание на експертите. Те винаги ще напомнят, че е редно да проверим дали един бранд е лицензиран. Това е гаранция за прозрачни условия, за честна игра и за гарантирана сигурност при предоставянето на лични данни. Този оператор вече разполага с лиценз и очакваме, че през декември официално ще отвори врати. Допускаме, че в момента никой не обръща внимание на този елемент, но все пак го препоръчваме, особено след като отнема точно няколко минути за проверка.

2. Промоциите са един особен фактор, който печели вниманието на феновете. Този бранд започва много смело своето начало, след като вече има томбола с награден фонд и единственото изискване е да се премине през всички стъпки на регистрацията. След това продължаваме напред с други специални фактори като индивидуални стартови промоции, които най-вероятно ще бъдат придружени и от редица други промоции, които ще добавят необходимото развлечение.

3. Не винаги ще можем да играем със средства от бонусите. Ключов момент при повечето брандове е, че доставят специални функции, които да редуцират риска. Ще открием, че тази компания отговаря на тези изисквания – имаме ранно изтегляне на залог, познато като кеш-аут. Присъства и функцията за създаване на залог, а най-добрите коефициенти ще бъдат открити в секцията 0% марж. Тук често откриваме актуалните дербита със завишен коефициент, но също така не трябва да забравяме, че тук имаме много точно и ясно посочени прогнози, не можем да ги променяме, все пак това е игра за познавачи.

4. Нека обърнем внимание и на спортните дисциплини. Ясно е, че ще открием футбол, тенис, волейбол и баскетбол. Интересен фокус е, че тук се залага и на специална секция за електронни спортове, като последните продължават да трупат сериозно влияние и да печелят по-младата аудитория. Ако никога не сте обръщали внимание на тази дисциплина, препоръчваме я, като зрителски спорт, това е доста забавно начинание, заслужаващо вниманието на по-широка публика, макар и сега да се брои в милиони.

5. По всичко личи, че имаме всички необходими елементи, за да говорим за пространство на иновацията и по-смелите предложения. Няма как да бъде фактологични, защото още никой, освен експертите, не са имали възможност да надникнат зад завесата. По-важното е, че в тази точка ще открием един досаден и много дразнещ елемент – отговорната игра. Да, сигурни сме, че играта може да е забавна и да ни обещава печалби, но те не са сигурни. Тук се преследва само удоволствието от риска, но не и сигурната печалба. Такава просто няма и брандът е достатъчно честен да го посочи – не очаквайте бързо богатство, такова никога не е съществувало.

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама