Рибният институт във Варна търси кораб и екипаж за научно изследване

14.02.2020 / 15:26 1

Кораб с риболовно оборудване, лодка с водолазно оборудване и екипаж за извършване на научно изследване върху видовете от групата на белите миди в българската акватория на Черно море, търси да наеме Институтът по рибни ресурси във Варна. Това става ясно от обявена обществена поръчка, съобщава Moreto.net.


Проучването ще се извършва чрез драгажни дейности и водолазен способ. С него ще се установи запаса на мекотелите, техните биологични параметри и дълбочина, както и екологичното състояние на морската среда.

В обществената поръчка могат да участват български, чуждестранни физически или юридически лица, или техни обединения, както и всяко друго образувание, които притежават необходимите разрешителни документи за плавателните средства и разпореждането им с тях.

Избраният изпълнител ще трябва да осигури на Института кораб, гориво, екипаж с необходимата квалификация, една спасителна лодка, водолазно оборудване, лодка с извънбордови двигател и добиващи проби уреди.

Стойността на поръчката е 80 000 лв. без ДДС, като финансирането ще се осъществява от общия бюджет на ЕС посредством Европейския фонд за морско дело и рибарство, както и от бюджета на Република България по Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г.

Офертите ще бъдат разгледани на 4-и март в сградата на Аквариума на ‎бул. "Приморски" 4.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
6
стоян (преди 7 месеца)
Рейтинг: 4290 | Одобрение: -8480
В Parkmart готови изчистени и консервирани миди от цял свят. За къв чеп ми е да се мъча?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама