Родата на бабаита от метрото в Берлин се заключи в дома си във Варна

15.12.2016 / 18:41 8

Родата на бабаита от метрото в Берлин се заключи вчера в къщата си на улица „Крим“ в ромското гето „Максуда“ на Варна и не пожела да разговаря с никого. В малката едноетажна къщичка живеят родителите на Цветанка, жената на Светослав Стойков, който „прослави“ родината с непредизвикано нападение в гръб над беззащитна млада жена в берлинското метро, съобщи Блиц.

Веднага след като стана известно името на побойника и, че живее в „Максуда“, екип на Нова телевизия успя да разговаря с родителите на жена му Ибрям и Елмаз, които гледат и трите деца на младото семейство, момчета на 6, 8 и 10 години. Двамата казаха, че не знаят нищо за проявите на зет си, който е от Добрич, но живее с дъщеря им, с която имат трима сина. Те допълниха, че младите са заедно в Германия, където Цветанка работела в някакъв ресторант, а зетя бил общ работник. Последно са били във Варна през лятото.

Признаха, че не знаят за клипа с „подвизите“ на Светослав в метрото и не пожелаха дори да го видят, за да не се стресират допълнително. При нашето посещение домът им се оказа безлюден, което е непривично за циганския квартал. Съседите казаха, че са вътре, но нарочно не излизат, за да не се налага да обясняват за зет си. Къщата е скромна, но личи, че е поддържана и обновена наскоро с нова, кована ограда и алуминиева дограма. Комшиите казват още, че наскоро са видяли да вкарват и ново обзавеждане.

Подплашени от късното посещение на телевизионния екип миналата вечер, родителите на Цеца са се заключили и не излизат от дома си. „Може да са отишли в Добрич, може и да са в Каменар. Нищо чудно да са изпратили децата на училище и да са на пазара, коментираха комшиите на Ибрям и Елмаз в „Максуда“. Друг обаче каза, че видял Елмаз да шета из двора, но след като пред вратата спряла кола с надписи на медия, изпсувала и затръшнала вратата. След което от къщата нямало с часове никакъв звук и признаци на живот. „Не знам нищо за тях. По принцип, в къщата живеят много хора, роднини.

Но никога не сме имали проблеми с тях“, категорична беше съседката Емилия, която работи в Испания и се е върнала за Коледните и Новогодишни празници. Според различни източници, 26-годишният Светослав Стойков е с богато криминално минало. Нападателят от метрото многократно е бил залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Това обаче не беше нито потвърдено, нито отречено от ОД на МВР-Варна. Според говорителят на варненската полиция, Ивана Милева, не може да се коментира нищо, тъй като престъплението е извършено на територията на друга държава. Не мога да коментирам и миналото на Светослав, категорична бе Милева. 50-годишният Асен, който живее наблизо и познава лично Светослав твърди, че е гледал клипа и според него, това не е той. „Не си прилича, видях го! Само балони правите. Той е добро момче, познавам го от 3-4 години, не може да направи такава работа“, категоричен бе той.

Ако все пак се потвърди, че вандалският акт е извършен от варненския зет и след това той е избягал от Германия и се намира в България, немските власти вероятно ще поискат да бъде заловен и екстрадиран. За нанасяне на телесна повреда го очакват до 5 години затвор. На придружаващите го трима други мургави млади мъже, за един от които се твърди, че е брата на Светослав, който го е издал на полицията, по всяка вероятност ще им се размине без наказание. Би могло да бъдат признати за виновни за това, че не са оказали помощ на пострадалата, но това едва ли ще се случи, тъй като травмата, нанесена на жертвата, е само счупена ръка, коментират юристи в германските медии.

 Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
той (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Проблем ще е докато на циганина се казва българин
5
0
ДА СЕ ИГОРЯТ ГНИДИТЕ !!!! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЦИРЕЯТ МАКСУДА ДА СЕ ИЗГОРИ !!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
сега трябва да отидем и да влезем в гадната махала и кой който хване...докато им омекнат главите...сган мръсна, докога ще ви търпим, кърлежи гадни.
11
5
khm (преди 9 месеца)
Рейтинг: 30081 | Одобрение: 12026
Тъкмо са се събрали всичките боклуци на едно място, драснете им клечката.
16
0
УТРЕ И В ПЕТЕЛ / ПАПАГАЛ / (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
    Всичко си дойде на мястото. И сега ако не прогледнем, ще означава, че сме свършени.  Преди около четири години, цигани от Добрич, като истински скотове, поругаха портрети на Апостола, на Княз Борис Покръстителя и на Цар Симеон Велики. Изплюха се в лицето ни. И нищо. Сега друго животно, пак от Добрич, ни опозори пред целия свят. Някои политически мишки се тюхкат – какво щели да кажат в Берлин. Важно е обаче, какво ще кажем най-после ние за тия диваци – и за жалките им адвокати от „Българския“ Хелзинкски Комитет.  Защо не се ангажират сега със защитата на този дивак? Защо мълчат и мошениците, които от години се препитават от лъжите си за „езика на омразата“? Този циганин мерзък нарита не само невинното германско момиче. Нарита и нас. Стовари подлия си удар право в лицето на България. Така удрят тия животни – подло, откъм гърба. Виновни сме обаче ние, защото ги търпим. Къде е сега циганката, която искаше да ме съдят, понеже съм нарекъл ония цигани от Добрич животни? Защо си мълчи страхливо тая „журналистка“ Будинова? И за този ли дивак ще ходатайстват тя? Защо мълчи опакованият като външен министър Митов – досега сто пъти трябваше да каже нещо. Къде, в коя миша дупка се е сврял Главният Циганолюб Кънев? И, впрочем, българин ли е той – или циганин, в което, само по себе си няма нищо лошо. Но ако е циганин, това няма ли да постави под съмнение ръждивата му дейност като цигански Апостол? И нашите власти също са виновни. Не по-малко. Думица не смеят да обелят. Защото корумпираха циганите, превърнаха ги в стока по време на изборите. И затова не смеят да гъкнат и слугуват на циганския кеф. Мълчанието за диваците от Добрич фатално променя и представата за стотици хиляди цигани, които Прехода оскоти до крайна. Мълчат за диваците – и приравняват по този начин и всички останали с тях. „Умница“ пък една казала по телевизията, че не трябвало да се разпространява позорния берлински клип – това си е чиста проба майкопродавство. Тя е от избраниците на Плевнелиев – за тях българската чест е без значение: хайде да се завием през главата с юргана, заедно с поредния позор – пак с щемпела на циганското варварство. 
18
0
doko (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Къде е БХК да го защити?Защо мълчи като насрано дупе по въпроса? Все пак е "българин" от малцинството.
9
0
.. (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
http://www.rosenheim24.de/bayern/muenchen-error-beim-atemalkoholgeraet-bulgare-mehr-fuenf-promille-festgenommen-7111101.html Ми постоянно се излагаме българи,цигани.Тоя в статията с 5 промила,апарата блокирал,скрил им топките,опитал се да открадне куфар на гарата,всекидневни подвизи 
23
2
gugutka (преди 9 месеца)
Рейтинг: 30911 | Одобрение: 13706
Както са пакет да ги запалят. Мръсна сган.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама