Родилка с потресаващ разказ за лекарска жестокост, докторка към нея: Напъвай! Запек не си ли имала?

29.05.2015 / 16:29 12

Младата родилка Наташа Габровска е преживяла истински кошмар в болницата в Тетевен. Тя станала жертва на грубо лекарско отношение от страна на завеждащия АГ отделението в тетевенската болница д-р Нина Байчева. „Виковете на д-р Байчева бяха нечовешки. Тя се държеше, дори с животно човек не би се държал така”, разказа пред камерите на "Господари на ефира" братът на родилката, пише "24 часа".

Самата Наташа разказа с ужасяващи детайли раждането. Когато започнала да ражда, д-р Байчева пристигнала с черна рокля и дълги нокти, с които буквално започнала да я дере отвътре. Тя крещяла по нея и се оплаквала от виковете й: „Напъвай! Запек не си ли имала? Вие не се научихте да раждате!”.

Докторката накарала две сестри да седнат върху Наташа. Те започнали да я натискат.

След грубата намеса на лекарката,, тя започнала да обвинява Наташа: „Ти си умори детето”. Родилка е била предадена на братята и съпруга си гола от кръста надолу, кървяща. В същото време една акушерка започнала да се кара на Байчева как е могла да постъпи по този начин.

Не семейството било съобщено, че бебето не диша. Чакали екип от Плевен да вземе мерки, тъй като Окръжната болница в Ловеч отказала да прати линейка.

„След това големият кошмар, в който трябваше да се прибера вкъщи, за да посрещна умрялото си дете и да направим неговото погребение”, завърши през сълзи Наташа.

След излъчването на репортажа социалните мрежи завряха от възмутени коментари и призиви за разправа с лекарката. Други съветват цял Тетевен да се вдигне на бунт, за да не се повтарят подобни трагедии.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
УЖАС - случилото се и повечето коментари и то за такъв трагичен случай! Четете и мислете, разсъждавайте бе хора!!! Понякога си мисля, че някои нямат чувства, сърца, мозък!
18
1
motoristka (преди 6 години)
Рейтинг: 74880 | Одобрение: 35150
Антонинела.... ти само заглавията ли четеш??? Жената е загубила детето... ''„След това големият кошмар, в който трябваше да се прибера вкъщи, за да посрещна умрялото си дете и да направим неговото погребение”, завърши през сълзи Наташа.'' Не се излагай с малоумни коментари, жено!!! А zlatko-то, пак е изпълзял от вмерисната си дупка да се изявява, като писател...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik