Родители искат преместването на планина от чакъл в двора на VII СУ “Найден Геров” във Варна

19.05.2023 / 15:43 3

кадри Деница Данева, Фейсбук/"Варна"

Редактор: Веселин Златков

Родители на деца във варненското училище “Найден Геров” започват да събират подписи, за да бъде преместена камарата от инертни материали, която се намира на входа на двора му. Според тях наличието на складирания чакъл прави средата на учениците опасна, защото те постоянно имат достъп до нея. Към анонса за започващата подписка в групата “Варна” във Фейсбук са прибавени и снимки на камарата, висока няколко метра.

Материалите са складирани на мястото за строежа на спортен салон VII СУ “Найден Геров”. Училището няма такъв още от създаването си. Родителите са съпричастни с усилията децата да имат място за спортни занимания, но не приемат ситуацията, която се е създала покрай строителството. Затова искат промени на строителната площадка.

“Вярвам, че всеки загрижен родител и гражданин би проявил разбиране и би оказал подкрепа на подобна инициатива, независимо дали неговото дете учи в VII СУ Найден Геров, което в последно време се превърна в дъвка за спекулации и гръмки, но бутафорни изказвания”, това пише Деница Данева, която отправя призива в социалната мрежа.

Родители споделят, че вече са опитали да говорят с изпълнителите на строителството по темата, но са ударили на камък. “Представител на фирмата изпълнител вчера ни отговори, че там е строителна площадка и където, когато и колкото те преценят ще складират материалите си”, пише друг родител.

Според табелата на обекта, строителствата на спортния салон на VII СУ “Найден Геров” трябва да приключи до февруари 2024 година.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 122587 | Одобрение: 20852
само не можах да разбера строителите с какво са виновни че тая патка не си възпитава децата??? мен на времето не ме пускаха да си играя по строителни площадки. хем искат салон хем създават допълнителни проблеми за всички.
2
1
... (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23297 | Одобрение: 6712
Закритият спортен салон е пъленм провакл, да видим новата корупционна схема прикрита като строеж как ще завърши. Практиката показава, че дори да се провали виновни няма да има.
3
0
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 113485 | Одобрение: -740
Ами да се обадят на Иванчо Иванов от трудовата инспекция,тъй като ,ако е строителен обект,то той не е обезопасен по надлежния ред. И г-жа НелиСт.Петрова да си оправя бачкерите...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама