Родители от Варна изпратиха детето си със записващо устройство на ясла

18.05.2017 / 22:28 5

Бтв

кадри: Бтв

Родители от Варна изпратиха детето си с подслушвателно устройство на ясла. Майката се усъмнила в отношението на персонала на детско заведение. Персоналът обаче открил записващото устройство и извикал полиция.

Виктор напоследък станал нервен, плачел и ходи с нежелание на ясла. След като преди месец в медиите бяха разпространени аудиозаписи с груби реплики на персонала към децата в същата ясла, родителите решили да проверят, зашивайки флашка към панталона на момченцето.

Видео ТУК

При откриването на устройството на втория ден обаче сестрите вместо да извикат майката, се обадили на полицията. От общината обясняват, че тези предмети са потенциално опасни.

Дете с флашка

Снимка: btvnovinite.bg

Майката Мария Бадинова посочи, че искала само да разберат какво се случва с детето. Не дали има насилие там, а за неговото поведение. „Нямаме обратна връзка – от самото начало питам как е, те ми го бутват от вратата "всичко е наред” и се затваря вратата веднага", обясни тя.

„Съгласно процедурата за сигурност, когато се открие предмет, задължително трябва да бъде информирана община Варна, а след това се уведомяват органите на реда. Това важи за предмети, които са нетипични за детската ясла, посочи, Ася Георгиева от местната дирекция "Здравеопазване”.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Ели (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
По принцип за да се възпита едно дете трябва и малко строга ръка, за да може то да разбере кое е правилно и кое не.Също така трябва да има уважение към по големите (Както са ни учили навремето). А не да отговаря и да прави каквото си поиска. До някъде на днешните възпитатели не им е лесно понеже сегашното поколение деца са доста по разглезени от това което бяхме ние. За това в тази ситуация има и вина родителя а не само възпитателя.
14
2
Въпрос (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако персоналът не прави  нещо нередно ( незаконно ), защо се притесняват от записващи устройства ? 
5
4
Николай 0988904515 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Родители, осъзнайте, че искат да заробят децата ви още от яслата, детската градина и училището за да се подчиняват те когато пораснат на централизираните комунисти, които вече няма какво друго да крадат, за да живеят като царе и царици техните изчадия освен нашият труд и труда на децата ни. 
9
1
Николай 0988904515 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не ни трябват жици и видеокамери, а трябва чрез жребий да избираме по един РОДИТЕЛ на децата в яслите, градините и училищата за да следи поведението на учителките и учителите и да му се плаща заплата от 1000 лева на месец.
4
21
??????????????????? (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МАЙКАТА СЕГА ДА Я ОСЪДЯТ И ДА ВИДИМ ДРУГА ПРОСТАКЕСА ДАЛИ ЩЕ ПРАВИ ПРОВЕРКИ НА ПЕРСОНАЛА АКО НЕЙНИЯТ НАЧАЛНИК Я  ХВАНЕ ДА ГО ПОДСЛУШВА ЩЕ Я ИЗГОНИ ОТ РАБОТА А ТЕЗИ СТРЕСИРАНИ ОТ  НАПРЕЖЕНИЕ И ПОСТОЯННИ ОПЛАКВАНИЯ ЖЕНИ  КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЕГА С ДЕТЕТО И НЕ СЕ ЗНАЕ.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама