Родители твърдят, че синът им е пребит от учител

09.11.2018 / 08:37 9

Родителите на шестокласник се оплакаха от насилие над детето им. Инцидентът е станал в училището в село Дебрен, Община Гърмен. Родителите твърдят, че детето им е било пребито от учител в коридора пред класната стая.


Инцидентът е станал в понеделник. Версиите на родителите и ръководството на училището за случилото обаче са различни, пише novini.bg.

Бащата на момчето разказа пред Нова телевизия, че синът му се е оплакал, че учителят го е стискал по врата. Причината – паднала на земята гъба. Детето разказало още, че е имало дори шамари.

Директорът на училището заяви, че учителят е притеснен от създалата се ситуация. По думите му вероятно в желанието си да въдвори ред е хванал малко по-силно момчето за врата. Според него това е неволна негова постъпка и учителят искрено съжалява за постъпката си. Потърсени са му писмени обяснения.

Текат проверки в училището и след приключването им училището ще излезе със становище по случая.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Реалиста - президент ! (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Най-сетне едно мотивирано и целесъобразно предложение . Приветствам от все сърце такива мислещи за бъдещето на държавата ни елементи . 10 шамара на ден ! Ами бой с тояга по петите ? Вадене на нокти ? За по черничките - направо крематориум !
0
0
... до реалист (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
по тази логика като ходите по заводите ,предприятия и други безфаидийни учреждения , като сгрешите или не се държите прилично , трябва да ви сложат 2 охрани да ви бият ей тъй профилактично да си знаете къде ви е мястото и защо аджеба бачкате Усмивка
6
0
Реалист (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само бой в у чилище ще вкара в правият път това ново джендърско поколение. Аз не вярвам че учителят е някакъв садист, просто децата са страшно невъзпитани. В училище до 10 шамара от учител на ден трябва да са разрешени.
0
5
... (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Преди повече от 10 години и на мене една изтормозена от животеца даскалица ми заби 1 шамар , но тъй като съм широко скроена душа се въздържах от това да и избия зъбите с тупаник,а и са ме учили да не посягам на по слаби и не толкова сполучливи в живота хора.   Просто я пратих да върви там от където се е пръкнала , а именно обратно в на майка си п******
2
0
яожпяогпражгпн (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Голям праз, от както не се бие в тази държава не вървят работите
3
0
Веско (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе защо не им пишат както преди забележките в бележника и като се натрупат по каналния ред, среща с родителите - намаляване на поведението - изключване - интернат... В казармата казваха, буквалното спазване на устава е най-голямата гонка!
5
0
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поредното новоизлюпено хюмне на нашето общество . Никакво уважение към образователната система и към всички нас които с данъците си плащаме това прескъпо образование . Да се стигне до физически контакт означава само едно а именно пълно неглежиране на забележката на учителя . Този учител за да загуби контрол а учителите имат доста добре развита професионална търпимост , е бил предизвикан от някакво обидно поведение или изказване . Е не му плащат достатъчно за да търпи обиди от поверените му питомници . Заслужава си шамара зад врата това леке на обществото .
8
0
ХМ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А ОТ КЪДЕ МОГА ДА БЪДА СИГУРНА, ЧЕ ТОВА НЕ Е НАНЕСЕНО ОТ СЪУЧЕНИК ИЛИ ОТ РОДИТЕЛСКА ДЕСНИЦА СЛЕД КАТО СА РАЗБРАЛИ ЧЕ И ТЯХ ПУСКА НАДОЛУ ПО ПЪРЗАЛКАТА.
11
0
Antarian (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аман от разни лекенца, които се оплакват за щяло и нещяло. Родителите им и те приемат всичко казано им от тях за чиста монета. В училищата е лудница. Ти му кажеш не прави това - той отговаря: не ми пука, какво ще ми направиш. Лекета, като родителите си. Трябва повече дисциплина и големи санкции!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама