Роналдо тъгува за отишлия си Джиджи Симони

22.05.2020 / 22:45 0

Бившият бразилски национал и нападател на Интер Роналдо тъгува за треньора Луиджи Симони. Специалистът почина днес на 81-годишна възраст. Симони и Роналдо спечелха заедно Купата на УЕФА през 1997/98 и останаха на косъм от титлата в Италия, пише Dsport.

"Джиджи Симони не бе само треньор за мен. Ако днес трябва да си мисля за него, си мисля за един добър и мъдър човек, който не ти нареждаше да правиш нещо, а ти обяснява защо то е важно. Мисля си за учител, както като на онази снимка, която си направихме за Коледа - той бе диригентът, а ние оркестъра. Така ще си го спомням. С онази усмивка, с винаги благия му глас и важните съвети. Ние можехме и трябваше да спечелим повече неща, но побеждавахме заедно. Благодаря, мистер. Научи ме на повече неща, отколкото можеш да си представиш", написа бразилският голаджия."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама