Росен Петров: Обещах на майката на Бареков да запазя честта му

15.12.2014 / 09:17 15

"Ценя много майката на Николай Бареков и вчера й обещах да запазя честта му. Тя ми се обади по телефона и плачеше, разплаках се и аз. Не искам да стават скандали и самоубийствени войни”. Така Росен Петров коментира пред Нова тв напускането на партията на Бареков и отказа да посочи конкретни причини за това свое решение. Той допълни, че не се чувства употребен или излъган от него.

"От известно време нямам контакт с Николай Бареков и никога не съм му бил дясна ръка. Той сам си е и дясна, и лява ръка. Горе-долу знам как се е формирал неговият характер - по-екстравагантен е, егоцентричен”, обясни Петров, цитиран от 24 часа.

На въпрос дали напускането му е свързано със „спирането на кранчето” към „България без цензура”, той отговори, че това не е вярно и не е свързано с пари.

"Политиката е изкуство на компромиса. Например бях си поставил за цел да се подобри положението на военните инвалиди. За тази цел обаче трябваше да постигна някаква договорка със социалния министър, който е в момента. За да се гласува този закон, той трябва да се подкрепи от мнозинството. Тоест аз трябва да постигна компромис между моето желание да помогна на тази група и това другите партии да го подкрепят”, коментира още Росен Петров.

Той допълни, че е искал да излезе от сянката на непрекъснатия скандал около ББЦ, от което той не се е чувствал добре. Не на последно място изрази надежда с Николай Бареков да останат в приятелски отношения.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Мода Стил (преди 8 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729
как не го е срам да се показва
1
1
magnit (преди 8 години)
Рейтинг: 1210 | Одобрение: 290
За к'ва чест говориш, Братче... Има ли чест У Политик ???
10
7
krasko (преди 8 години)
Рейтинг: 15461 | Одобрение: 5081
бареков чест има ли ?
4
1
bosh (преди 8 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Кой беше този Росен Петров?
3
0
cky2k (преди 8 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Сбъдна се мечтата на некадърника - стана депутат. И как ще се види дали ще подкрепя Дудука
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
1
0
iTechnology (преди 8 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Ех и тоя е едно кученце..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама