Росен Желязков: Трябва да имаме консенсусно правителство поне за шест месеца

13.10.2021 / 18:40 1

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Казусът Кирил Петков има три измерения - юридическо, политическо и морално. Коментари ще има след произнасянето на Конституционния съд. От фактите може да се предполага, че той е имал двойно гражданство по време на подписването на декларация пред президента, че е български гражданни. Ако сценарият, който предполагаме се окаже реален, предстоят сложни процеси по отношение законността на актовете, които са издавани от Петков", каза по БТВ бившият министър на транспорта и водач на листата на ГЕРБ в Благоевград Росен Желязков. 

"Социологията показа, че парламентът няма да излъчи мнозинство за никоя политическа сила. Дори две сили не могат. Трябва да се търси широка подкрепа за консенсусно правителство по политики, дори да е краткотрайно. Трябва да спре тази войнствена риторика. Трябва да има правителство за поне 6 месеца, ние ще откликнем на всеки за решаване на проблемите. Бяхме в изолация само по твърденията на тези, които искаха да сме в изолация." - допълни той. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 217507 | Одобрение: 19207
Ако си свикнал на голям, като преминеш на по-малък не е лесно.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама