Румен Бахов развъртя сатъра в Черешката и стана страшно
Редактор: Недко Петров
Стопкадри Нова Тв
Журналистът Румен Бахов се представи блестящо в последния за седмицата епизод на „Черешката на тортата“, след като зарадва своите гости с вкусни рибни изкушения, които сам приготви в Поморие.
Бахов започна представлението си със скорпид, за който уточни, че е уникално вкусна риба, която наподобява пираня.
Традиционно тя парализира с шиповете и те могат да предизвикат много сериозна болка и частична парализа, там където са се закачили в тялото на невнимателен човек, поясни Бахов.
Да се намирам в кухня, където има кръвожадни скорпиди, признавам си, е истинско приключение, защото кулинарното невнимание може да се превърне в страдание, добави по Нова Тв той.
Водещият на „Пълен абсурд“ призна, че е транжирал не само скорпид, но и палец, и комбинацията е много вкусна за тези, които я консумират, и много болезнена за всеки невнимателен транжор.
Дори и когато на 100 процента сте убедени, че е почистен идеално, нищо не пречи да се хвърли един последен поглед, тъй като може да остане някой коварно притаил се шип, който в последния момент да ви развали вечерта, заяви още Бахов, преди да хвърли скорпида в тигана.
Малко след това той извади големия сатър за калкана, и разкри, че почистването и транжирането на тази плоска риба изглежда висш пилотаж.
Бахов обаче се оказа само помощник на Валентин Погромов при нарязването на калкана на филии, след като с чук удряше върху сатъра.
Наслаждавайки се на гледката, шеф Манчев не издържа и възкликна: Г-н Бахов, храбрия ковач, в цеха е много шумно.
Самият Бахов пък не скри, че много пъти е гледал Вальо как се справя с калкани, но сега е имал чувство, че вижда някакво високо бюджетно рейтингово кулинарно шоу.
Наред с двете риби, Румен нагости Яна Николова, Петя Желева, Благой Цицелков и Лора Инджова с пълнени миди и варени раци, и за страхотните си умения и задушената атмосфера, коята създаде, заслужи четири десетки.
Толкова събраха обаче и другите четирима участници в кулинарното риалити и това направи избор на шеф Манчев труден. В крайна сметка той определи за победител Петя Желева, а книгата „20 български топ готвачи“ връчи на Цицелков.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!