Румен Петков поиска три оставки, ако двата разбити хеликоптера не са застраховани

11.01.2019 / 08:11 2

Бившият вътрешен министър Румен Петков поиска три оставки на важни хора в държавата, ако двата хеликоптера, които се разбиха миналата година, не са застраховани.

"Искам да попитам застраховани ли са нашите военно-въздушни сили, самолетите и хеликоптерите? Ако не са - кой плаща двата хеликоптера, които се разбиха миналата година. Светла им памет на момчетата. Ако не са застраховани, веднага да бъдат поискани оставките на шефа на ВВС, началника на отбраната и министъра на отбраната.

Ако Бай Пешо не си застрахова ладата, се води подсъдим, така че защо ако хеликоптерите не са застраховани, те да не се водят подсъдими?", каза Петков в ефира на БТВ.

Той коментира и случая с незаконните постройки във Войводиново, които в момента се събарят. "Кметът на общината и кметът на селото трябваше да бъдат отстранени много отдавна. Тези къщи допреди 5-6 години са били пет, а в последните години са станали 35-36. Настояваме да се направи карта на България, която много бързо може да се направи от областните управители, с всички такива подобни постройки. Да се вземат незабавни мерки, гарантиране на социалните права и на спокойствието в района. Не може всеки път, когато двама роми посегнат на някой човек, да виждаме че има подобни постройки. Това напрежение и агресията са насаждани с години.", каза още Петков.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама