Румен Радев: Правителството да не допуска политическа криза

14.05.2022 / 15:40 3

Снимка: Булфото

Правителството да не допуска политическа криза. За това призова президентът Румен Радев.

"Политиката, която води "Булгаргаз", е извън икономическата и управленската логика. Да обявяваме прогнозни цени за юни и юли, а чак в средата на май да става ясно каква е цената за месеца. Бизнесът и потребителите искат да имат предвидимост. Кризите, в които се намираме, са тежки - икономическа, социална криза, но най-важното е да не се допуска криза на доверие, защото никое правителство не може да води страната в тежки кризи при дефицит на доверие", заяви президентът Румен Радев. 

Според него протестите на превозвачи и работодатели означават, че този дефицит се задълбочава и единственото устойчиво решение е открит, конструктивен диалог, в който да се чуят и уважават мненията на всички страни. 

Радев добави, че единствено от политиката на правителството зависи тежката икономическа и социална криза да не ескалира в политическа. Президентът уточни, че дали има криза на доверие към правителството, ще проличи от отношението на хората и дали евентуално ще излязат повече хора на протест.

Президентът Румен Радев даде старт на състезание по лека атлетика за деца и младежи на Националния стадион "Васил Левски". След надпреварата той награди най-добре представителите се деца от турнира в категориите за момчета, момичета, юноши и девойки. Надпреварата е част от инициативата "Спортувай с президента", съобщи БТА. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 58662 | Одобрение: -28598
Браво, брависимо Маралаго... В новия политически проект пак си личи намесата на Радев, само като видях Комитова в първите редици до Янев, останах изненадан, явно някой хора не се учат от грешките си...
1
6
Maralago (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10703 | Одобрение: 1813
Президентът Румен Радев, който след всички юмруци, продуктово позиционирани проксита, ПъПъ-та и всякакви други некадърни упражнения, и след като персонално и лично избра за министри измамниците Простото Киро и компания - клоуни и видимо пълни идиоти за свои министри, а после ги легитимира и трасира като проект и те вече оглавяват изпълнителната власт, и това направи след раболепното подгъзуване на американския посланик Херо Мустафа, от дни наред се активизира и рецитирайки се чуди как да се отграничи от „синовете си“, за които той носи ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ! Ако някой се вързва на „откровенията“ му, значи е синхроничен с идиотите Му, които управляват България и е обзет от амнезия! Не друг, а Радев възхваляваше Простото Киро и Кокорчото му, Радев ги бранеше на амбразурата още когато от първия ден като негови служебни министри лъснаха, че не само не са съвсем у ред, но и че са откровени измамници. Радев, обаче си имаше своята еснафска цел „селска чест, не от Маскани“, да получи заветния втори мандат, че с Деса да си отживуркат още пет години, мандахерцайки се насам - натам. И сега, понеже и на куцото, и на кьоравото, и на сакатато му стана ясно какви кретени са тия негови проксита, реши да се отграничи, да се разграничи, да се направи на „независим“ и да почне да ги клейми. Лошо няма, ама е НЕЧЕСТНО И НЕЧЕСТИВО! Защото ако Радев бе истински честен и искрен, ако бе воден единствено от интереса на народа, никога не би заложил на тия идиоти, а залагайки обясненията са само две - или Радев е напълно лишен от каквато и да компетентност да съставя професионален екип и няма грам усет за хора, или е раболепен, подгъзурен ратай на Херо Мустафа, която е негласен управляващ както на България, така и на „националната и сигурност“. Ако Радев сега е истински честен и откровен, първото, което щеше да направи, преди да започне заклеймяването на Кирчовото правителството е да каже: „ИЗВИНЯВАЙ, НАРОДЕ, ПРОСТИ МИ НЕВЕЖЕСТВОТО, ГЛУПОСТТА И ПОДГЪЗУВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! АЗ ги избрах /Херо Мустафа ми ги посочи/, подведох се , не прецених, сгреших, простете ми!“ И после да го шамаросва както си иска. След като не направи това, след като отново се ската като мишок, след като за пореден път не показа грам храброст, доблест и чест, всякакви думи казани оттук нататък са „дъра бъра два чадъра“. Истинският мъж, когато сгреши, когато се е навел и подвел, и когато има чест, си признава грешката пред онези, които е подвел. А Радев подведе и излъга цял народ.
⚠️ КИРИЛ ПЕТКОВ Е БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ⚠️

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама