Румен Радев пред народа си: България трябва да си гледа интереса, стига са ни пренебрегвали! Крайно време е да започнем да говорим с Русия

13.09.2017 / 18:42 5

Кадър Нова тв
"Русия не е пряка заплаха за националната сигурност, но в доклада на Министерския съвет, който днес бе изнесен, пише, че тя с действията си заплашва основната цел за единна, мирна и свободна Европа. Не е лошо да проследим в последните месеци, през които този доклад е изработен, какво са правили лидерите на въпросната свободна Европа. Самата Меркел каза, че не може да се говори за сигурност, ако няма конструктивен диалог с Русия", коментира днешните парламентарни спорове президентът Румев Радев. "Не мисля, че България трябва да става залогник на чуждите интереси с Русия", категоричен е той.

"Явно има политици, за които отношенията ни с Русия не са никога достатъчно лоши. Смятам, че ние като страна, трябва да защитаваме единствено нашите интереси. Очевидно имаме интерес за доставка на рускси газ през Черно море, например. Това е само една от темите", посочи президентът.
"На масата трябва да сложим единствено българския интерес - прагматичен, подчинен единствено на икозномическия ни интерес. Не бива да позволяваме повече България да бъде заобикаляна, както се е случвало досега. Крайно време е да започнем да говорим с Русия", настоя Радев. 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[url=https://petel.bg/profile/7e3dbb83124861388d8b536fd54bca46.html]n eXu s[/url], правилно си обяснил деструктивната роля на Русия.
1
13
n eXu s (преди 8 месеца)
Рейтинг: 4337 | Одобрение: -1053
Това за България и Русия не е много правилно, тя си гледа своя интерес и няма да допусне силна държава на Балканите. Ако не сте забелязали, Русия подкрепя подлата Сърбия. В момента когато бяхме близо до подписване на договора с Македония, веднага НЯКОЙ разбута Сърбия и тя почна да тръби, че границите на полуострова не трябва да се променят. Не е трудно да се досетиш кой разбутва пръчките в огъня.
15
1
Що пък не (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да ама я питай Боко и насраните му клакьори,ще ти кажат че в най близко време Русия ще ни нападне и ще ни присъедини като руска губерния!
3
17
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Радев не е добре. Дрънка глупости.
22
3
1 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БРАВО!!!!! НАЙ-СЕТНЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО НА НАРОДА СИ!!!! ТА И БАБА ВАНГА Е КАЗАЛА:" БЪЛГАРИЯ КЕ ЯБИДЕ, АКО БИДЕ С РУСИЯ!". БЛАГОДАРЯ ВИ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!!!!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама