Румен Радев в горещ коментар за Сирия посочи най-голямата опасност!

16.04.2018 / 13:33 7

Булфото, архив

Президентът Румен Радев призова за повече диалог и по-малко оръжие за решаването на кризата в Сирия. Ракетните удари на САЩ, Великобритания и Франция не са постигнали военен или политически ефект, констатира в УНСС президентът Румен Радев, който изнесе лекция за социално-икономическото развитие на страната.  Според него тази операция е показала, че се пренебрегва дейността на ООН. Радев отбеляза, че ситуацията в Сирия коренно се различава от двете предишни войни в Залива и напомни, че тогава имаше коалиция срещу режимите.

"Сега има няколко групи със собствени интереси и отделни операции. Трябва да се осъзнае, че сега Асад е подкрепян от Русия с реална военна мощ. А политиците от всички страни участници все повече се съблазняват да привеждат в действие самолети,кораби и други техники, за да реализират личните си амбиции. Тази техника обаче, трябва да се осъзнае, се управлява от хора. Една човешка грешка може да се окаже опасна. Затова моят съвет е - по-малко оръжие, повече диалог", апелира българският президент, цитиран от Канал 3.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
морският (преди 10 месеца)
Рейтинг: 37601 | Одобрение: 22036
СМИ сообщили о желании президента США Дональда Трампа нанести удар в Сирии по российским и иранским объектам. Это не произошло из-за позиции главы Пентагона Джеймса Мэттиса. Он убедил главу Соединённых Штатов в том, что Москва и Тегеран могут нанести «опасный» ответный удар, сообщает The Wall Street Journal со ссылкой на источники.-както се казва :страх лозе пази!:woot:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама