Руски пилот обяви сензационно: Причината за катастрофата на ТУ-154 е възможно най-лошата! Няма как сам самолета да изчезне от всички радари

25.12.2016 / 11:00 9

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ТРАГЕДИЯТА С РУСКИЯ САМОЛЕТ В ЧЕРНО МОРЕ

Изчезването на военния Ту 154 от всички канали за връзка значи, че трябва да се подготвим за най-лошите причини за катастрофата. Това казва пред „вечерна Москва“ един от най-добрите руски пилоти, капитан Сергей Кругликов, предаде "Пик".

„Винаги остава съмнението при такива случаи, че е имало технически проблем, че не всичко в машината не е било наред и че има някаква грешка. Но днес самолетите са много добре оборудвани технически и контролът на полета се извършва от два източника-пряката локация и сигнала на транспондера.

Дори пряката локация да го загуби, то машината се вижда на радарите заради сигналите на транспондера. Те получават и данни-височина на полета, опознавателни сведения. Даже в критична ситуация транспондерът може да каже на следящите го на земята какво се случва“, казва пилотът.

Затова според него, изчезването на всички сигнали от самолета трябва да ни подготвят, че причината за катастрофата е възможно най-лошата, просто няма как самолетът да изчезне напълно от локаторите. „Но нека да изчакаме всички данни, засега обаче няма как да се отървем от тревожните си мисли“, допълна Кругликов.Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
2
Катя Илиева (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Най-странното е, че хора едва завършили 11 клас със зор, съответно необразовани и прости, се опитват да дават мнения за самолети! Мълчете, тъпанари русофобски!
3
8
якошиба (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А ФАКТОРА ВОДКА-НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО
15
3
plabov1080 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 40827 | Одобрение: 8687
Причините най-вероятно не са в самолета,  а може би в багажното отделение...
20
3
unit747 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не ги пускат да летят из Европа защото са много шумни и вече след петролната криза  не е икономически изгодно да летят но за времето си е беше чудесен самолет не отстъпващ по нищо  на аналозите си Б-727,737, ДЦ-9 , Як-42 а по комфорт  за пътниците просто не може и да става сравнение. Ще  си спомням времето от моето детство когато над Варна летяха самолетите от 70- 80 те години а сегашните   едни тихички безшумни самолет ли мина или муха избръмча. Летял съм на този самолет като пасажер много пъти   летял съм и на други  но определено Ту -154 най- ми харесва. Този анекс за шум имаше за цел да удари руските авиокомпании а европейските раздрънкани кошници от времето на Ту-то тук там още летят из Европа  интересно нормите за шум за тях не важат ли.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тука сте почнали една полемика ама сте сбъркали самолета.
5
15
БАЙ ХОЙ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПРАВ СИ НИКОЙ НЕ ПУСКА ТУ 145 ДА ЛЕТИ НАД ЕВРОПА! ВИЖ ГО НА СНИМКА И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО !!!http://testpilot.ru/russia/tupolev/145/145.htm
10
3
ТЪ 145 - РАКЕТОНОСЕЦ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Седемте най-убийствени катастрофи с А-320   http://www.blitz.bg/svyat/sedemte-nay-ubiystveni-katastrofi-s-a-320_news326894.html
6
44
robotron2000 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 16553 | Одобрение: 4003
Повредите не ходят по руските самолети, руските самолети ходят по повредите.. Вземете си един аербус а320, по добър е от ту145.  не са излагайте кат дебили Не случайно не ги пускат да летят из Европа -та, руските таралясници.
7
22
на вас пък ко не ви е ясно (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ама той не е изчезнал. Намерен е в морето. А не се вижда на радарите защото радиовълните имат зони в които не се разпространяват.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама