Руски журналисти направиха жестоки разкрития: Ето защо все повече хора умират от рак! Ядем месо с...

26.07.2017 / 12:04 23

flagman.bg

Този кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски лобисти

Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата - цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо, че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби.



Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак. 

Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.

Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакитиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент.  При заводското производство се добавя соли и натриев нитрат , известен като Е250 .

Натриевият нитрат увеличава срокът на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.

Проблемът обаче е, че натриевият нитрат влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическия процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследния, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.

Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрат, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
0
gugutka (преди 6 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Бухайте кренвирши, саламища, и още боклуци, защото ви мързи да си сготвите качествеа храна. Защо не пишат как се получава пушения влус? Там е интересно много. Аз съм забравил, че съществуват подобни боклуци, че и пари искат за тях.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
ЕМИЛИЯ ВАСИЛЕВА го е написала, каквото има да се пише. Само ще добавя, КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА !!!
4
3
Ханк Рум (преди 6 години)
Рейтинг: 15599 | Одобрение: 2924
[url=https://petel.bg/#]до шок и ужас [/url] Натриевият хлорид всъщност е нещото, без което никой не може - СОЛ! ;-) ======================================================================== Забелязал съм, че на доста от пишещите тук им липсва чувство за хумор и ирония!
5
0
Mangiafuoco (преди 6 години)
Рейтинг: 47 | Одобрение: -3
NaNO2  там няма ДНК

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама