Рускинята Александра оставила предсмъртно писмо, преди да се хвърли! Детето помислило, че е игра и скочило след нея

25.03.2015 / 17:38 1

Малката Алиса скочила след майка си, мислела, че си играят

Преди да се самоубие с полет от 5-ия етаж, рускинята Александра Наний оставила предсмъртно писмо, научи Флагман.Бг от отлично информиран свой източник. След като написала последните редове в живота си, майката се хвърлила през терасата, а детето оставила самичко в апартамента.

Малката Алиса помислила, че си играят някаква нова игра, покатерила се на стола, който винаги бил на терасата и скочила след майка си. Това тя обяснила на баща си Василий. Запознати с разследването са категорични, че детето не е паднало върху трупа на 33-годишната Александра, телцето му било встрани от него. Истинско чудо е, че момиченцето е оцеляло след този полет.

Близки до семейството споделят, че майката действително била психически неустойчива. Бащата на детето Василий Дикарев все още не може да си обясни случилото се. Той никога не е предполагал, че Александра би постъпила по този начин.

Екип на "Флагман" беше в отделението по „Неврохирургия”, където днес е преместена малката Алиса. Неотлъчно до нея е леля й, която й разказва приказки, грижи се за нея и я пази. Баща й също е в България, той обаче в момента търси начин детето му да бъде транспортирано в Русия.

Алиса е заобиколена от любовта на близките си, а на леглото й са любимите й играчки - плюшен Прасчо и няколко красиви кукли. Момиченцето все още не знае, че майка му е починала и непрекъснато пита за нея. Тя вече е много по-добре, затова е преместена от реанимацията на болницата в Бургас в отделението по „Неврохирургия”. Алиса ще остане там още няколко дни под наблюдение. Опасността за живота й вече е преодоляна напълно, остава единствено проблемът с тежката контузия на белия дроб, която е получила при падането.

Припомняме, че на 17 март малко след 18 часа рускинята Александра Наний се хвърли от апартамента си на 5-ия етаж на бургаската ул. „Батак” 25


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Zu (преди 8 години)
Рейтинг: 248 | Одобрение: 98
Малката Алиса скочила след майка си
Dji

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама