Рут Колева побесня в нета заради коментарите, че пребитата като куче Алекс е излъгала: Засрамете се...

12.06.2017 / 09:23 9

Вчера обществото и родните светски среди станаха свидетели на поредния зверски побой от страна на швед към българка. Това се случи, след като изпълнителката Александра Апостолова, известна още като Сани Алекса, сподели за бруталния побой в личния си профил във Фесбук, където показа и брутални снимки, предаде "Блиц". Веднага след това българският манталитет веднага се прояви и мъже започнаха да се перчат в нета , че си го е заслужавала.


Разбира се още от самото начало се появиха спекулации, че подобен зверски побой не е имало, а всичко това е само много добър грим.   Това обаче провокира певицата Рут Колева веднага да докаже, че има един от най-пиперливите езици сред родните изпълнители. Под снимките на Сани Алекса тя написа:  „КАКВИ ХОРА КОМЕНТИРАТ ТУК? Какво ви има? Каква е тази безподобна злоба и ненавист? На кой здрав мозък, може да му се роди мисълта, че това е грим или фотошоп? Вие сте болни, лишени от човечност орки! Не мога да повярвам каква паплач съществува в България. Засрамете се. Изроди“. Самата Александра все още не е говорила публично за случилото се, но само преди часове обмени корицата на фейсбук профила си. Фотосът е посветен на борбата с насилието над жените.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
khm (преди 3 години)
Рейтинг: 43006 | Одобрение: 16231
А на кой здрав мозък всъщност може да му се роди идеята да се снима в това състояние и да се пльосне в профила си във фейсбук?!? Фука ли се, съжаление ли иска? Сама си го е избрала тоя изрод, щом го е търпяла значи е виждала изгода. Тези, които не искат да търпят домашно насилие търсят помощ и напускат насилника, не дефилират със снимки в социалните мрежи. Единствено разбирам публикуването на подобни фотоси, ако това става в името на някаква кампания за защита на жени от малтретиране, тогава е хубаво наистина широко да се огласи какво търпят тези жени и да им се покаже, че трябва да потърсят помощ. Но не и в помийната яма фейсбук. Това си е баш опит за търсене на внимание и набиране на популярност. Не отричам, че е бита, това може и да не е грим, но поведението й след това е тъпо и нелогично, с някаква задна цел.
1
0
camellia (преди 3 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
Абе аз да питам, когато човек е с насинено лице то не е ли подуто?!?!?
9
1
Ханк Рум (преди 3 години)
Рейтинг: 15897 | Одобрение: 3222
Рунт Кобрева изригна срещу свободата да изразиш мнението си.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама