С "ПРОМОЧЕК" - пазарувайте и се забавлявайте с големи отстъпки в цяла Варна

10.12.2017 / 10:40 0

Излезе от печат и вече е на пазара новата РИК Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018.

Това е второто базово издание на чековата книжка, която включва отстъпки (от 10% до 50%) в различни заведения, услуги, развлечения и магазини.

Мисията на Промочек Варна Free Time&Shopping е да оптимизира и повиши покупателната възможност на ползвателите си. Освен това ги насочва към подбрани, качествени и интересни Промообекти, осигурявайки им възможност за разнообразен социален живот.


„Фирмата издател е start up, на две години, имаща няколко издания за малкото време, от което е на пазара. Промочек Варна 2016 – 2017 и Промочек Варна Home Techno Car , с фокус върху обекти за дома, офиса и колата. Промочек е базирана на win – win система, при която всеки печели – и потребителите, и обектите, и разпространителите. По този начин системата сама се мотивира и стимулира търсенето и предлагането, водещи до оптимизация на разходите и повишеното потребление“ – обясниха от ръководството на фирмата.

Промочек Варна Free Тime&Shopping е предназначена за свободното време и шопинг. В нея са включени над 50 бранда в над 70 обекта. Новите обекти са около 30%, като вече има и по – разширена секция за собствениците на автомобили (сервизни услуги, акумулатори, масла, гуми – с отстъпка).

Реалното съдържание на Промочек Варна Free Time&Shopping e 23 магазина, 10 бр. развлечения, 10 бр. услуги и 17 заведения ВИЖ ГИ ТУК. Включените обекти са много разнообразни, покриващи интересите на широка аудитория. Механизмът на работа е следния :

  • Приносителят на чек за съответен Промообект получава отстъпката върху цялата сметка/покупка.

Промочек Варна Free Time&Shopping може да спести на ползвателите си 100, 200, 500, 1000лв.+ в зависимост от ползването им (къде и колко).
Важно е да знае, че отстъпките са върху цяла една сметка/покупка (дали ще купиш 1 чифт обувки или два; ще седнете в ресторант двама души или компания от 10 души) с един чек.

Валидността на отстъпките в Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 е до 01.12.2018г., а цената на една чекова книжка е 20 лв.

„Целта ни беше да създадем продукт с висока степен на полезност за жители и гости на гр. Варна. Знаем, че хората са чувствителни на тема разходи, с чрез Промочек Варна те могат да имат по – голямо потребление без да плащат повече пари. Мислим, че повечето хора обичат отстъпките … И ние сме ги договорили – за тях “ - сподели изпълнителният директор на фирмата – г-н. Камбуров.

Промочек Варна Free Time&Shopping е предназначена за хора работещи и живеещи в гр. Варна. ОСвен за лично/семейно ползване, чековата книжка е и полезен и интересен подарък за приятели, колеги и роднини. РИК Промочек Варна се ползва и като награда в томболи или фирмени бонуси.

Множество фирми и организации от гр.Варна осигуриха Промочек Варна 2016 - 2017 за своите служители и администрация, като по този начин повишиха покупателната им способност и засвидетелстваха специално внимание и отношение към персонала си.

РИК Промочек Варна Free Time&Shopping 2017 – 2018 може да бъде поръчана през www.promochecks.eu , при посочените в сайта разпространители, а ако искате да бъдете посетени на място за фирмени поръчки – телефон – 0888 246 098

 

 

*реклама

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама