С бляскава церемония беше направена първата копка на новият жилищен комплекс Bella Vita Residence - Дом за Вас и Вашите деца на морето!

07.12.2021 / 04:30 0

Обект на строително-инвестиционна компания "Експрес Гаранцион" ООД гр. Варна

На събитието присъстваха главният проектант на обекта  Арх. Стоян Георгиев Петков, с рег. N 05323 на КАБ РК ВАРНА, представители на фирмата изпълнител, някои от новите собственици на Bella Vita Residence, вече закупили своя дом на морето, както и част от агенциите в град Варна.

Встъпителни думи направиха едни от най-важните лица за Bella Vita Residence - Неделина Алексиева /0888 39 99 55/ представител на отдел “Продажби” на фирмата изпълнител, мениджъра на отдел “Строителството”, главния технически ръководител на обекта както и управителят на “Експрес Гранцион” ООД - г-н Валентин Вълев, които потвърди, че за строителсвото на обекта предвижда използването на материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции и завършване в рамките на 2,5 години! С повече от 30 години опит в сферата на строителството на сгради и съоръжения, фирма “Експрес Гранцион” определно е гарант за качество!

Отец Божидар освети мястото и церемониалната първа копка, която г-н Вълев направи заедно със своите синове. Той даде божията благословия - Bella Vita Residence да се превърне в мястото, което оставя усещането за спокойствие, хармония и уют. Място, което може да се нарече дом и такова, за което на човек често му минава през ума - Bella Vita - ”Живота е хубав”

Bella Vita Residence е разположен на 7 км. от центъра на гр. Варна, между кв. Виница и к.к. Св. Св. Константин и Елена. Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само за 10 минути с автомобил/. Обектът е ситуиран така, че на самия му вход има и спирка на градския транспорт.

Изгражда се върху терен от 18 098 кв. м, на който са разположени 4 жилищни сгради, в които ще може да избирате между 272 апартамента - студиа, двустайни и тристайни, с площ от 33 до 85 / 135/ кв.м. Всички жилища, разположени на първия етаж, ще имат прилежащи самостоятелни дворове, а тези на последните ще разполагат с прекрасни панорамни тераси. Ситуирането на сградите в проекта гарантира прекрасна морска панорама от апартаментите разположени на трети, четвърти и пети жилищен етаж.

В съвременния забързан начин на живот едно от най-големите удобства е да имаш най-нужното наблизо, затова в комплекса сме предвидили голям супермаркет, аптека, детска градина и занималня.

Белла вита ще бъде комплекс от затворен тип, с което искаме да осигурим на бъдещите собственици спокойствие за тях и техните деца, приятна среда на живот и постоянна сигурност. Те ще могат да разчитат на портиерска служба /жива охрана/ и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др.

За да осигурим комфорта на живеещите в компелска са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, голяма паркова зона с детски площадки, детска градина, занималня, супермаркет на известна верига, аптека, фризьорски салон и др.

Очаваме и Вие да откриете новия си дом до морето!

Може да се свържете с търговския отдел на фирма “Експрес Гранцион” ООД по следните начини:

Тел: 0888973263; 0888399955

Mail: sales@complexbellavita.com

Web: www.complexbellavita.com

 

Последвайте ни и в социалните мрежи, за да следите развитието на новия ни проект:

FB page: www.facebook.com/BellaVitaAgora

Instagram: www.instagram.com/bellavitaresidence1

LinkedIn: www.linkedin.com/company/bella-vita-residence

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама