С гръм и трясък! Преди минути колона рокери със знамена премина на парад през центъра на Варна (снимки)

03.03.2017 / 13:36 9

Голяма колона от рокери огласи преди минути центъра на Варна с рева на моторите си. Те преминаха по бул. „Осми Приморски полк“ с развети български знамена в чест на националния празник 3 март.

Тъй като колоната беше дълга и преминаваше с в продължение на минути, движението беше задържано от специално избрани мотористи, охраняващи шествието.

Светофарните уредби също бяха спрени. Рокерската демонстрация е само едно от многото прояви, посветени на честването на Освобождението във Варна.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
4
Lucky (преди 5 години)
Рейтинг: 10517 | Одобрение: 4237
Оо смешка, пак ли ти бе? Април месец е откриването на мотосезона, може да заповядаш да видиш как за пореден път ще минем и без твоето височайшо позволение. А междувременно гледай да научиш правописа че нищо не ти се разбира. Пишеш като мангал, какъвто всъщност подозирам че си
13
5
Lucky (преди 5 години)
Рейтинг: 10517 | Одобрение: 4237
Тъй ли ще направиш ве, смешка? Може да пробваш някой път да се навреш в колоната, ще останеш доволен от резултата. Е, с няколко зъба по-малко но доволен
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
И аз празнувам на млада кълка.Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама