С какви бетинг функции се отличава Betway

16.03.2022 / 12:38 0

Съвременните букмейкъри водят ожесточена битка за превземане на пазара, предлагайки иновативни функции и по-солидни бонуси. Наскоро българският регулатор узакони betway онлайн, който има пред себе си сериозна конкуренция и ще трябва да я пребори с най-добри услуги. Ако прегледате платформата, ще установите, че присъстват много полезни опции, водещи до по-лесно отсяване на мачовете. Как да ги използвате и какви са предимствата им, разказват експертите от Nostrabet.

 

Създай залог (#BetYourWay)

По-опитните в сферата на онлайн залозите знаят, че операторите дават възможност за добавяне на една-единствена селекция от даден двубой. Бетуей реши да промени правилата и да позволи на потребителите да комбинират няколко опции от футболен мач. Функцията е валидна само за пре-мач събития и може да се приложи с реални средства.

Посетете желаната среща и изберете таба Bet Builder. На екрана ще се появят наличните пазари, които можете да добавите във фиша. Имате право да участвате с минимум 2 и максимум 10 маркета. За да спечели залогът, задължително е всички селекции да са уредени като успешни. В случай на една грешка – губите. Ако има отменен или анулиран пазар – например Голмайстор не участва в двубоя – целият талон се отменя, а облогът се връща в игралния баланс.

 

Пряко предаване на мачове

Увеличава се броят на залагащите в България, които избират събитията на живо пред предварителните. Причина за това е наличието на редица факти – брой удари, владение на топката, изпълнени корнери, които ни показват кой има преимущество в мача.

За да улесни залозите на живо, Betway предоставя полезна функция на всички регистрирани клиенти. Става въпрос за Live Stream на срещи от света на тениса, футбола, електронните спортове, баскетбола. Можете да гледате мачове, ако разполагате с текущ баланс или сте заложили с лични средства през последните 24 часа. Ежедневно се предават 100+ спортни събития с прецизна картина.

 

Затваряне на залог (Cash Out)

Понякога предварителният избор се нуждае от корекция. Ако изпитвате колебания относно развоя на активен фиш, най-доброто решение е да го затворите и да приберете ранна печалба. За целта посетете сегмента Мои залози и проверете каква е цената за прекратяване на талона.

Функцията Cash Out в BetWay може да се приложи за различни спортове и пазари. Достъпна е от първата до последната минута на мачовете, но се блокира, ако има ключова ситуация като дузпа, червен картон, VAR.

След като маркирате бутона Затвори, онлайн букмейкърът ще изиска потвърждение на действието. Ако всичко е наред и затворите фиша, до няколко секунди средствата ще постъпят в баланса.

Имате право да използвате Cash Out както за предварителна печалба, ако срещите се развиват по план, така и за минимизиране на загубите при лоши резултати.

 

BetWay Boost – Топ оферти за деня

Всеки ден BetWay избира няколко мача, на които предоставя подобрени коефициенти. Понякога селекциите са насочени към даден двубой, но в други случаи се комбинират изходите на няколко срещи. Увеличението на ставките е в порядъка на 20% спрямо тези в главния спортен раздел.

За да използвате Betway boost, трябва да заложите на събитието преди първия съдийски сигнал. Приемат се единствено залози на сингъл, като е задължително да се съобразите с ограниченията на облога. В случай че пазарът е успешен, печалбата се изплаща в игралната сметка след приключване на всички двубои от залога.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама