С какво машинното пране на килими превъзхожда другите методи?

12.12.2022 / 15:58 0

Машината е създадена от човека, за да върши неговата работа, по-добре, по-ефикасно и да позволява по-голяма производимост, поне такава е била целта на първия конвейер въведен през първата индустриална революция в Англия. В 21-век машините са навсякъде около нас, сега вече са и в света на прането на килими – по-добри от всяка концепция до сега.

Какво е толкова добро в машинното пране на килими?

За една част от нас, килимите са част от дома, те са повече от аксесоар, те го правят по-топъл приветлив и цветен, за други той е част от наследството, може би дори по-скъп от колата, която карат. Но това, което обединява всички хора, е че всички имаме нужда от почистване на килими, и идва един момент, в който минаване с прахосмукачка не върши вече работа.

Може би имате домашни любимци, може би децата ви тъкмо прохождат и изследват света, но изследват и какви петната могат да оставят след себе си? За това и има професионални услуги за пране на килими като PraneKilimi.bg, които се заемат с тъй важна дейност на поддръжката и почистването на дори най-замърсените повърхности.

Какво представлява машинното пране на килими?

Самия процес се случва в специализирана зала, която позволява почистването на всякакъв размер килими, те се вземат и поставят върху дотирана повърхност, която позволява едновременното почистване както на горната така и долната част едновременно.  Нежни силиконови четки внимателно разрошват фибрите на килими, за да може да се отделят те една от друга.

По този начин се достига до долната част и самата основа на килима, където всъщност се крият повечето наслоявания на мръсотия. Така подготвен, вашият килим е готов за мократа ваза, която започва с напояването на килима, като това премахва финия прах на повърхността, но за да се достигне до по дълбоките части, е необходимо малко повече убеждение.

От гледна точка на ефикасността, това, което прави машинното пране на килими толкова добър подход, е неговата скоросност и цялостно обслужване на един килим,без значение неговият размер. Така вие можете да го оставите в един от пунктовете на PraneKilimi.bg и да го вземете изцяло сух и опакова за нула време.

Другите методи

Другите методи за пране на килими отнемат прекалено много време и са подходящи само за ограничено количество случаи, като случаите на мокетите, които няма да бъдат пренесени до машината. Това,което те ползват е неравномерно количество механични способи, като могат да се фокусират върху конкретно място и така да го отслабят.

Вместо да рискувате, възползвайте се от възможността да сте част от мнозината доволни клиентки, които вече се възползваха от новите технологии и останаха доволни. Не губете време в чудене, а се свържете с PraneKilimi.bg още днес.


*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама