САЩ обявиха съвсем нови санкции за Русия

08.11.2018 / 21:31 3

САЩ наложиха санкции на двама украинци и един руснак, както и на девет юридически лица в Украйна и в Русия, отчасти заради действия, които са предприемали при анексиране на Крим, информира Reuters, като цитира американския финансов министър, пише "Фокус".

Едно от санкционираните юридически лица, компанията Limited Liability Company Southern Project, е била свързана с търговската банка „Росия“ от Санкт Петербург и руския бизнесмен Юрий Ковулчук, обявил финансистът в съобщение на страницата на министерството.


 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
ТАСС (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
По повод новите заплахи от страна на САЩ, ТАСС е упълномощена да заяви : И министърът на външните работи на Русия си го премести в левия крачол.
2
5
Associated Press (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Associated Press заявява, че САЩ си запазват правото да въведат още допълнителни санкции срещу Русия докато президентът Жужу не бъде изкаран от Кремъл с краката напред.
5
2
ТАСС (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТАСС е упълномощена да заяви : По повод обявените съвсем нови санкции на САЩ срещу Русия , президентът Путин току що си го премести в левия крачол. Руската страна следи внимателно ситуацията и си запазва правото президентът Путин да си го върне десния крачол. Русия е готова винаги за диалог със своите американски партньори , относно това президентът Путин в кой крачол да си го държи.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама