СДВР разкри кой паникьоса цяла София с фалшивите сигнали за бомби, източникът на обажданията е...

13.01.2018 / 12:09 3

Кадър: Канал 3

45-годишен български гражданин е подал всички фалшиви сигнали за бомби през последните дни. Той се в страната от ЕС и все още не е задържан. Това заяви на брифинг директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов, предаде "Канал3". 

По думите му поставени взривни устройства не са открити. 

"Осъществен е контакт с партньорски служби. Обажданията са подадени от карта. Мъжът е подавал сигнали и до различни европейски институции - Европейската комисия. Отдавна не е в България. Можем само да гадаем какви са мотивите", допълни Иванов. 

По думите му деянието е наказуемо - лишаване на свобода от Наказателия кодекс и глоба от 10 000 до 20 000 лева за злоупотреба с телефон 112. 

"Подадените сигнали за бомби на летището са 3, за НДК 2 и за Народното събрание един, от един и същи номер, последният сигнал е подаден от горещия телефон на община Кърджали", добави Ивайло Иванов. 

"От 2012 година го прави, има образувани досъдебни производства, мъжът има криминална регистрация за шофиране след употреба на алкохол. Нямаме данни да е професионалист, на който се плаща", поясни Иванов. 

Той отказа да коментира случаите за бизнесмена Петър Христов и данъчният шеф Иво Стаменов. "Продължаваме разследванията, работим по всички версии", каза още Ивайло Иванов. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
якошиба (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ИЗТОЧНИКА Е БСП ПОРЪЧИТЕЛЯ ЧИЧО ПУТИН А НИВОТО Е МНОГО НИСКО СЕЛСКО С НОСТАЛГИЯ ПО ПАРТИЗАНСКАТА БОРБА -ЖАЛКА СЕЛСКА РАБОТА
1
1
партизанин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сигурно има и такива партизани,има всякакви-има и Колумбийски нарко-партизани.Вероятно "Царо",(наричан така от бившия си пазвантин),за тях е Цар,какъвто не е,по много причини.Синьо,сивкави,с лилаво мъргуляво, и може би пембено(на кафе с Местан)с лепнати звездички за "Европеизъм",такива Гербаджийски партизани не се срещат,те са безцветни  Лакеи, а,от Лакей партизанин не става.Червените и потомците им  отдавна са представители на Едрия Червен Капитал.Ние сме скромно Бяло-Зелено-Червени-като Българския флаг,без измисления коронован герб,подхождащ за етикет на бира .. Такива работи..
2
2
тоя (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СИГОРНО Е ПАРТИЗАНИН..ЖЪЛТО -ЧЕРВЕН С ИВИЦИ ОТ ПЕМБЯНО  ТИЯ СА НАЙ ОПАСНИ ..ОТ ГАДНАТА НДСВ-БСП-ГЕРБ ПАРТИЯ.ПРИБЛИЖЕН ДО КЪЛКАТА НА КУРНЕЛИЯ ,ДО ГЪЗА НА БОЙКО И ДО ПЛЕШИВОТО ТЕМЕ НА ЦАРО...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама